La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor

eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d'abril

Un assumpte que desitgeu, encoratjat les últimes setmanes, es pot frustrar finalment per problemes econòmics en una associació.

Taure 20 d'abril al 20 de maig

Una negociació que afecta la vostra projecció profession­al es pot veure danyada per dificultat­s amb un soci o col·laborador.

Bessons 21 de maig al 21 de juny

Dificultat per comunicar-se. En especial, alguns tractes es poden arribar a trencar a causa de la problemàti­ca situació laboral.

Cranc 22 de juny al 22 de juliol

Potser heu d’afrontar les dificultat­s en què es troba un ésser estimat. Això pot repercutir en la vostra economia.

Lleó 23 de juliol al 23 d'agost

Encara que són setmanes propícies per a una relació més afectuosa amb la parella, els problemes familiars hi interferei­xen.

Verge 24 d'agost al 22 de setembre

Molta cura en les decisions que puguin afectar la vostra feina, ja que la inflexibil­itat pot frustrar algunes facilitats.

Balança 23 de setembre al 22 d'octubre

Haureu de lluitar per un assumpte que beneficiï un ésser estimat, potser un fill, ja que es pot veure obstaculit­zat per motius de diners.

Escorpió 23 d'octubre al 21 de novembre

No és el moment més apropiat per a l’entesa familiar. Les dificultat­s per les quals travessa poden ser mal acceptades.

Sagitari 22 de novembre al 21 de desembre

Podrien sorgir diferèncie­s amb un ésser estimat proper. O podria passar que certs problemes afectin més el vostre entorn.

Capricorn 22 de desembre al 18 de gener

Són setmanes de facilitats per a negociacio­ns i guanys econòmics. Tot i així, un projecte difícil exigeix que us administre­u millor.

Aquari 19 de gener al 17 de febrer

Venus en Aquari, desfavorab­le amb Saturn, indica que hi ha risc que la possible crisi en el camp profession­al us afecti personalme­nt.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Encara que gaudiu de capacitat per prendre decisions serenes, no són dies adequats per abordar algunes dificultat­s afectives.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain