La Vanguardia (Català)

El Rayo retrata un Atlètic que va naufragar a Vallecas

- CARLOS NOVO Madrid

L’Atlètic de Madrid va patir la seva tercera derrota a la Lliga davant un intractabl­e Rayo, que va entendre i va interpreta­r molt millor com manejar-se en les estretes dimensions del seu estadi de Vallecas en un partit jugat ahir a la nit sota un fort xàfec.

Mai no es va sentir còmode l’equip de Simeone, en desavantat­ge al marcador des del minut tres. El Rayo porta camí de consumar la seva millor temporada a Primera des d’aquella en la qual amb Juande Ramos va arribar als quarts de final de la UEFA. Paco Jémez ha imbuït els seus jugadors d’un esperit de lluita encomiable, no exempt de qualitat en molts casos. Trashorras és un gran mig centre. Format a La Masia, el gallec va passar també per La Fábrica i ha acabat sent un rodamón del futbol, un jugador que no dóna una passada dolenta. Lass i Piti jugant per les bandes van ser un malson per a Juanfran i Filipe, i Leo Baptistao està destinat a empreses de més envergadur­a que les que li proporcion­a Vallecas. Se suposa que la pròxima temporada arribarà a aquesta cita amb la samarreta del rival. Entre els quatre van donar un curs de bona feina i van amargar la nit a l’Atlètic, que se’n va anar al descans amb un 2-0 en contra i la sensació de desastre total.

Va començar el segon temps l’Atlètic amb Arda per

EL MADRID S’ACOSTA La tercera derrota deixa a l’Atlètic quatre punts del tercer, el Madrid

Adrián. Va ser un error de Simeone. El turc és un artista, un jugador propens a la malenconia. El partit demandava més un guerriller com el

Cebolla Rodríguez, que va ser el següent canvi, però ja molt tard. Va millorar l’Atlètic en el tram final davant un Rayo que es va defensar amb ordre. Jémez va ser expulsat i Falcao va marcar en l’últim minut, però la victòria, justa, es va quedar a casa.