La Vanguardia (Català)

GERÈNCIA D’HÀBITAT URBÀ ANUNCI INFORMACIÓ PÚBLICA

-

Exp. núm. 12PL16063. La Comissió de Govern, en sessió celebrada el dia 23 de gener de 2013, adoptà el següent acord:

Aprovar inicialmen­t, de conformita­t amb l'article 68.1,a) de la Carta Municipal de Barcelona, el Pla especial urbanístic d’ordenació i definició d’usos del subsòl de l’illa delimitada pels carrers de Nou Barris, dels Cirerers i de Les Torres, al barri de Roquetes, d’iniciativa municipal; exposar-lo al públic pel termini d'un mes; sotmetre'l al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva; i donar-ne compte a la Comissió d’Hàbitat Urbà i Medi Ambient.

El document restarà exposat al públic pel termini d’un mes, en el Departamen­t d'Informació i Documentac­ió (Av. Diagonal, núm. 230, planta se- gona. Horari d’atenció al públic: consultar-lo en el lloc web: www.bcn.cat/urbanisme, clicant “cita previa”) als efectes de l’art.23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme.

Als efectes de l’art.23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, també est podrà consultar en el lloc web: www.bcn.cat/urbanisme.

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (en el "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona" i en un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu pertinents.

Barcelona, 4 de febrer de 2013. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain