La Vanguardia (Català)

El Barça aconseguei­x la tercera Copa

-

FUTBOL SALA El Barcelona Alusport va aconseguir la tercera Copa d’Espanya de futbol sala consecutiv­a després de guanyar El Pozo (4-2) a la final disputada a Alcalá de Henares. El conjunt murcià va perdre la temporada passada amb el blaugrana els títols de Lliga i de Copa del Rei. Va ser una final trepidant, en què El Pozo va traduir el seu domini en la primera part en un gol de Bebe producte d’un potent xut llunyà. El Barça no va reaccionar i el porter, Paco Sedano, va viure un calvari per resoldre el metrallame­nt de xuts a què va ser sotmès per Miguelín des de totes posicions. El xoc es va escalfar amb les entrades de Fernandao i Gabriel i un arbitratge desconcert­ant, circumstàn­cies que van estimular el Barça. Jordi Torras va igualar en un contracop i va posar en avantatge els de Marc Carmona a punt del descans. En el segon acte el Barcelona va incrementa­r el control i va sentenciar amb dos gols de Fernandao i Torras (MVP de la final). Álex va reduir distàncies amb el 4-2 definitiu 5 minuts abans del final. Temps en què El Pozo va intentar un atac a la desesperad­a que si va quedar en no res va ser en bona part per la bona actuació de Sedano. / Redacció