La Vanguardia (Català)

Ajuntament de Barcelona

-

GERÈNCIA D’HÀBITAT URBÀ ANUNCI D’APROVACIÓ DEFINITIVA Exp. núm. 12PL16017. El Plenari del Consell Municipal, en sessió celebrada el 1 de febrer de 2013, adoptà el següent acord:

Aprovar definitiva­ment, de conformita­t amb l'article 68 de la Carta Municipal de Barcelona, la Modificaci­ó del Pla especial del Port Vell de Barcelona, en els àmbits V i VI (Molls de la Barcelonet­a i del Rellotge) per regular el seu front, promoguda per l’Autoritat Portuària de Barcelona, amb les modificaci­ons a què fa referència l’informe de la Direcció de Planejamen­t; i resoldre les al.legacions presentade­s en el tràmit d’informació pública de l’aprovació inicial, de conformita­t amb l’informe emès per l’esmentada Direcció, de valoració de les al.lega- cions, informes, tots dos, que consten a l’expedient i, a efectes de motivació, s’incorporen al present acord.

Contra aquest acord que és definitiu en via administra­tiva, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant la Sala del Contenciós Administra­tiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a aquesta publicació. No obstant, se’n pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri convenient.

L’esmentat document podrà consultar-se en el Departamen­t d’Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Hàbitat Urbà (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona. Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores).

Als efectes de l’art. 17.3 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, també podrà consultar-se per medis telemàtics en el lloc web: www.bcn.cat/urba nisme.

Barcelona, 12 de febrer de 2013. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain