La Vanguardia (Català)

Tres advertits per bàndol

-

El partit d’aquesta nit és de màxim risc per a tres jugadors del Barcelona i uns altres tres del Reial Madrid, que si veuen una targeta groga es perdrien la final sempre que l’equip es classifiqu­és. Dani Alves, Cesc Fàbregas i Javier Mascherano són els tres jugadors advertits de sanció al bàndol blaugrana que estan en risc davant una hipotètica final de la Copa del Rei mentre que per part madridista els que han d’anar amb compte són Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso i Ricardo Carvalho. Els dos primers seran titulars al Camp Nou.

Ronaldo ja estava advertit al partit d’anada i llavors Dani Alves es va queixar que Cristiano va merèixer veure una targeta groga per una falta que el portuguès li va fer quan encarava l’àrea blanca. “Si aquesta entrada la faig jo em treuen una targeta i mitja”, va ironit- zar el lateral brasiler insinuant que l’àrbitre no va gosar deixar Ronaldo sense jugar el partit de tornada de l’eliminatòr­ia ja que hagués estat una baixa massa il·lustre per al Madrid. Alves, que també és en perill, ja es va quedar amb les ganes de jugar la final de la Champions de Roma el 2009 per acumulació de targetes grogues.

En cas d’empat a un, el mateix resultat de l’anada, el partit aniria a la pròrroga i, si la igualada persistís, als penals. El Barcelona no ha recorregut a una tanda des de la final de la Copa del Rei del 1998 que va guanyar contra el Mallorca a l’estadi de Mestalla. En canvi, el Madrid té una experiènci­a més recent que no va acabar bé per als seus interessos ja que el Bayern de Munic el va apartar de l’última final de la Champions des dels onze metres al Santiago Bernabeu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain