La Vanguardia (Català)

Janet Jackson: boda en secret l’any passat

-

La cantant dels Estats Units Janet Jackson es va casar en secret el 2012 amb el multimilio­nari qatarià Wissam al-Mana, el nòvio des de fa uns anys, segons va fer públic ahir l’artista en un comunicat.

Tot desmentint les informacio­ns d’algunes revistes nordameric­anes, que havien publicat que la cantant preveia casar-se pròximamen­t amb AlMana, de 37 anys, en una extravagan­t celebració, Jackson, de 46 anys, afirma en el comunicat que tots dos van contreure matrimoni l’any passat “en una tranquil·la, privada i bonica cerimònia... Els nostres regals de noces van ser donacions a les oenagés de nens favorites. Apreciem que es respecti la nostra intimitat en aquest moment de felicitat”.

La germana del traspassat rei del pop, Michael Jackson (1958- 2009) , ja va estar casada en dues ocasions. El primer casament va ser amb el cantant James DeBargeen el 1984, quan ella tenia 18 anys. El matrimoni va estar unit tan sols uns mesos. El segon casament de Jackson també es va celebrar en secret. Es va casar el 1986 amb el ballarí, compositor i director de cinema René Elizondo Jr, de qui se separaria catorze anys més tard, el 2002.

Janet Jackson va mantenir també una relació sentimenta­l de diversos anys –del 2002 al 2009– amb el raper i productor musical nord-americà Jermaine Dupri. /

 ?? VENTURELLI / WIREIMAGE ?? Wissam al-Mana i la cantant
VENTURELLI / WIREIMAGE Wissam al-Mana i la cantant

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain