La Vanguardia (Català)

El Barça cau a la Copa del Rei L’anàlisi tècnica

- Textos Carles Ruipérez

4

PINTO Sense culpa

Va intentar desestabil­itzar Cristiano al penal, ballant i assenyalan­t-li una banda, però no va fer efecte com el 2009. Va encaixar el segon a porta buida després de desviar el xut de Di María.

DANI ALVES Hiperactiu

Hiperactiu com sempre que s’enfronta a Cristiano Ronaldo en una parella de ball de brega. Valent, no es deixa intimidar per les carreres del portuguès, però no es va manifestar quan va tenir tota la banda.

PIQUÉ Superat

Va caure a la trampa: la pilota ja no hi era i es va carregar el peu de Ronaldo. Va protestar quan no tenia la raó perquè el penal era clar i es va guanyar la groga. Varane el va superar en la rematada del tercer. Dia per oblidar.

PUYOL Obsessiona­t

Va buscar anticipar-se sense pensar què deixava darrere. Després del penal es va trasbalsar, sempre demanant amb les mans aixecades. Di María, més ràpid, li va guanyar la cursa i el va trencar en el segon gol blanc.

JORDI ALBA Sacrificat

Per instruccio­ns, va ser el lateral sacrificat. Amb prou feines va tenir problemes amb Di María. Quan se’n va anar a dalt, Arbeloa li va tallar el pas i la respiració amb un cop que el va deixar estabornit. Va maquillar el resultat.

SERGIO BUSQUETS Atrevit

Va ajudar els centrals en les pilotes aèries. Sempre disposat a buscar solucions en atac, es va atrevir fins i tot d’extrem dret amb regat inclòs i de migcampist­a amb arribada. Amb el 0-3, es va encarar amb Pepe, que va fer teatre.

XAVI Incòmode

Igualava els 37 clàssics de Raúl i Hierro, però va estar incòmode. Amb menys pilota de la que li agrada tocar, que el partit fos d’àrea a àrea significa que no va tenir el protagonis­me habitual. Substituït.

CESC Precipitat

Amb llibertat de moviments perquè el Madrid mai no sabés on trobar-lo i donés profundita­t, però es va deixar endur per la velocitat del partit i va estar precipitat amb la pilota. No va encertar en la passada ni en el xut.

PEDRO Objecte de penal

Va encarar Coentrão amb un ventall de driblatges i centrades i li va guanyar la partida gairebé sempre. Quan va poder trepitjar àrea va ser atropellat per darrere per Xabi Alonso en un penal que podia haver canviar el partit.

INIESTA Diluït

No va trigar ni un minut a xutar, a voler espantar el Madrid, a dir-li que no seria com a Milà. Participat­iu, va provocar la groga d’Arbeloa. Es va anar diluint, però no es va rendir. Va assistir Jordi Alba en el gol blaugrana.

MESSI Frustrat

Per activa i passiva. En associació i en individual. En jugada i en falta. Com a passador o finalitzad­or. Les seves accions no van tenir èxit. Es va quedar a centímetre­s en una falta que va fregar el pal i en què molts van cridar gol. 5 VILLA Reclamat. Aplaudit quan va sortir a escalfar al 46 i reclamat pel públic per intentar el que era impossible. Quan va entrar per Cesc, es va incrustar entre els centrals com contra el Sevilla per fixar-los, però aquesta vegada només va poder fer-los pessigolle­s davant el poder i fortalesa defensiva dels blancs. 5 TELLO Ampli. La seva missió va ser, és i serà obrir el camp, donar-li amplitud i buscar la diagonal a l’esquena. Va posar en problemes Arbeloa. Undiano havia assenyalat fora de joc però ell, després d’una gran passada d’Iniesta, ja havia tingut l’oportunita­t de gol que gairebé sempre té. S. C. THIAGO Testimonia­l. Va sortir per donar-li més velocitat a la pilota en la circulació en l’atac estàtic.

 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 5
5
 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 5
5
 ??  ?? 5
5
 ??  ?? 5
5
 ??  ?? 5
5
 ??  ?? 6
6
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain