La Vanguardia (Català)

Ni pits ni nòvio

Cirurgia gens agressiva per a Hiba Abouk, que ho celebrarà amb Jordi Alba, un amic excel·lent

- JOSEP SANDOVAL

Hiba Abouk té 27 anys, és madrilenya de pare libi i mare tunisiana. És actriu i està de moda gràcies a la sèrie El Príncipe de Telecinco (cinc milions d’espectador­s de mitjana). En una sèrie de guapos (Coronado, González, Cortada), la seva impression­ant bellesa és un oasi nu: el seu talent és en tots els capítols; el seu esplèndid cos, en alguns. Posats a exigir, potser llimaríem la seva silueta per acostar-la a un prototip de proporcion­s perfectes, però no hi fa res.

Per això sorprèn que hagi corregut la veu que s’ha posat pit, cosa que nega rotundamen­t el doctor Vila-Rovira, a qui s’atribueix la intervenci­ó que diuen que va fer la setmana passada. Però ja vam veure al capítol de dimarts, gravat fa molt de temps, el fantàstic nu d’Hiba i, realment, no necessitav­a cap arranjamen­t ni reparació. Més comprovaci­ons: aquest cap de setmana veuran l’actriu al natural, sense embenats ni cap apòsit, al Festival de Cinema de Màlaga.

Hiba Abouk, a més, és amable, simpàtica i... culer. Com Shakira o Bar Refaeli, quan pot veu els partits del Barça; l’últim, contra el Manchester. I per això és possible que l’hagin vist, a Barcelona o Madrid, amb el lateral esquerre Jordi Alba, sempre amb altres amics, de copes i de nit, que és quan es peca. Alba acaba de fer 25 anys aquest 21 de març i és solter. És de l’Hospitalet de Llobregat, en l’equip del qual va jugar, així com també al Cornellà i el València. Hiba, pel que sembla, també és lliure perquè la seva relació amb l’actor Hugo Silva és intermiten­t, i per la seva discreció mai no sabrem si van o vénen.

Els seus íntims només reconeixen que entre tots dos hi ha una excel·lent amistat. Curiositat: atès que Alba no condueix i l’acompanya sempre el seu pare, lligarà amb Hiba perquè sigui la seva xofera?

Ara per ara no hi ha fotos junts, i això que l’actriu s’ha passejat aquests dies per llocs de moda de Barcelona. Sempre amb una amiga i sense que ningú apreciés senyals de cap operació al seu magnífic cos serrà. Encara que amb aquests ulls i aquest somriure que té, algú pot fixar-se en una altra cosa? Bé..., sí. Gairebé en tot.

 ?? GTRESONLIN­E ?? Hiba Abouk, una bellesa mediterràn­ia
GTRESONLIN­E Hiba Abouk, una bellesa mediterràn­ia
 ?? GTRESONLIN­E ?? Jordi Alba, lateral del Barça
GTRESONLIN­E Jordi Alba, lateral del Barça
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain