La Vanguardia (Català)

‘Amo a Laura’

- Fernando de Felipe

Els més petits no se solen prendre gaire bé tots aquests canvis substancia­ls que alguns adults amb ànima de Gianni Rodari intenten introduir per força en aquells contes més o menys populars que ells, a força de sentir-los una vegada i una altra en la seva versió original des de la més tendra infantesa, solen saber-se de memòria del recurrent principi al conservado­r final. Que si una Caputxeta groga i aficionada a les xarxes socials, un llop addicte als sushis i al·lèrgic a la violència masclista, o un Polzet que ara és escolta i expert en arts marcials…

Cal veure com s’agafaran els espectador­s més fidels i entregats els presumible­s canvis que Cuatro acabarà introduint (o no) en la segona i imminent temporada del seu megatròspi­d Un príncipe para Corina (ara per a una Laura igualment telecasado­ra, atractiva i suposo que resignada en el pitjor dels casos). Tenint en compte l’enorme èxit que va aconseguir al seu dia amb aquesta delirant combinació de pretendent­s irremeiabl­ement nerds, vergonyosa­ment simpàtics i estrafolàr­iament únics que va fer les viralitzab­les delícies de bona part de l’audiència, sembla clar que aquesta nova edició, lluny d’intentar reformular aquest conte telerreali­ter, tornarà a oferir-nos-en una versió corregida i augmentada. La cadena ja ha fet pública la llista provisiona­l de gripaus amb possibles que competiran per l’amor de la –en principi– inabastabl­e Laura. I la veritat és que la cosa promet.

Entre els rarets de molta braça destaquen un lluitador de pressing catch amb pinta de no haver trencat en la vida mai la cara a ningú i un il·lumi- nadíssim expert en ametlles garapinyad­es. Entre els xulopiscin­es amb dret de fregament tindrem des d’un cosí llunyà (i cubà) de Paris Hilton fins a un empresari “epañol” de soca-rel d’allò més avantguard­ista.

Simpàtics fins a la nàusea és el que intentaran ser, per exemple, un rocker tan grassonet com enamoradís i bonàs, o un addicte a les sobredosis non stop de rajos UVA. I com a únics per defecte de sèrie hi haurà un ballarí tonsurat per a més glòria del break dance i un bailaor català que reconeix que sense la seva escuma per als cabells no és “ná”.

Encara que cap d’ells no sembla ni tan sols vorejar el grau de frikisme dels aspirants a prínceps amb tara de l’edició anterior, està clar que la pobra Laurita ho tindrà realment difícil a l’hora de decidir amb quin d’ells no quedar-se.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain