La Vanguardia (Català)

“Creia que ja no ens podia passar res més”

-

Gerardo Martino va seure a la sala de premsa sabent que qui s’havia lesionat, Víctor Valdés, no era un qualsevol. I que tampoc no era una lesió més. Estava fred malgrat els tres punts, carallarg i seriós. “El resultat del clàssic va ser molt bo, i guanyant avui el podíem fer excel·lent, però la lesió de Valdés és un gran contrast”, va confessar el tècnic argentí. Però el Tata també va voler transmetre confiança en la seva planti- lla, especialme­nt per a José Manuel Pinto, i va negar la possibilit­at de fitxar un altre porter. “Està totalment descartat si no ens passa una altra desgràcia. Acabarem la temporada amb aquesta plantilla que tenim”.

A Martino no li agraden els pretextos. No va posar excuses quan es va lesionar Messi, ni amb l’esquinç de Neymar, ni al novembre quan es va trencar per primera vegada Valdés. Tampoc no ho farà ara. “Hem tingut moltes lesions aquesta temporada. No sóc de pensar en la mala sort o estar de pega, però la veritat és que em pensava que totes les coses dolentes que ens havien de passar ja ens havien passat. Esclar que és un cop fort, però aquest equip fa temps que viu de cop en cop. Crec que farem tot el possible per tirar endavant”, va dir, mostrant el costat més combatiu de l’equip, que ho ha passat molt malament recentment amb les malalties d’Abidal i Vilanova.

“Haurem d’estar més junts, amb aquesta desgràcia”, va dir per animar Andoni Zubizarret­a, director esportiu, que admetia que havia quedat neguitós. “L’ambient en el descans no era el millor”, va confirmar Martino, i això que Valdés ja no era al vestidor sinó que l’havien traslladat per fer-li més proves. “Ara hem de ser valents com ho hem estat tota la temporada i intentarem

MARTINO I EL VESTIDOR “La lesió d’en Víctor és un cop fort, però aquest equip fa temps que viu de cop en cop”

tirar endavant. Ho tenim tot a tocar de dits i ho continuare­m intentant”, va dir Martino, que va reconèixer que es va témer el pitjor quan Pinto va xocar contra el pal al segon temps. Iniesta també va acabar amb molèsties musculars.

Martino va confirmar les condicions de Pinto. “José Manuel en realitat té molt bones qualitats en els peus. Potser no té una gran passada llarga, però sí que es troba còmode amb les passades curtes. Estem disposats a córrer riscos. En aquest moment de la temporada, tots els equips que volen arribar als seus objectius han d’acceptar aquests riscos”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain