La Vanguardia (Català)

Descomptes als socis per al derbi per omplir Cornellà

- ROGER REQUENA Barcelona

Després del triomf de l’Espanyol a La Rosaleda, que situa els de Javier Aguirre amb 40 punts i deixa gairebé lligada la permanènci­a, el club blanc-i-blau va començar a preparar el derbi de dissabte vinent contra el FC Barcelona. Alliberat de la pressió que imposa la por del descens, l’Espanyol vol que Cornellà-el Prat presenti l’aspecte de les millors gales de cara al derbi. Per això, el club va anunciar ahir que els socis, que podran entrar de forma gratuïta amb el seu carnet vigent, podran comprar fins a un màxim de dues entrades addicional­s amb un 20% de descompte, una mesura que esperen que serveixi perquè Cornellà torni a ser el de les grans ocasions i superi de llarg la millor entrada de la present temporada (32.131 espectador­s contra el Reial Madrid a la Lliga el 12 de gener passat). L’assistènci­a en els tres últims derbis ha anat a la bai- xa (40.010 en la 2010-11, 35.122 la 2011-2012 i 27.578 la temporada passada), una tendència a què el club vol posar fre.

Els socis podran adquirir aquestes entrades a través del web del club, de Ticketmast­er o a les taquilles de l’estadi, que obriran divendres (de 10 h a 14 h i de 15 h a 18 h) i dissabte (de 10 h fins a l’hora d’inici del partit). Els preus de les entrades se situen entre els 65 euros, les més barates, i els 190, les més cares.

Per analitzar el partit, el primer a parlar de les sensacions de l’equip va ser Pizzi, protagonis­ta per haver anotat el gol del triomf a Màlaga. El portuguès va assegurar que el partit contra el Barcelona serà especial per a ells, i que l’afronten amb “confiança i mo- ral”, Pizzi, que veu l’equip “en un gran moment”, va reconèixer que serà un matx complicat “tinguem 20 punts o 40”. “És un equip que té grans jugadors, però l’afrontem amb la màxima ambició i amb la il·lusió d’aconseguir els tres punts”, va advertir. El jugador, que també va valorar el moment personal que està vivint en les últimes jornades, va insistir que la plantilla vol donar “una alegria” a l’afició.

D’altra banda, el conseller de l’Espanyol responsabl­e de l’àrea esportiva, Iñaki Pérez de Arrilucea, va afirmar a la cadena Cope que a Javier Aguirre li agrada més “quan només parla de futbol” i que preferiria “que els discursos fossin més sobre temes esportius i no econòmics”.

 ?? MORATA / MUNDO DEPORTIVO ?? Bon ambient a Sant Adrià
MORATA / MUNDO DEPORTIVO Bon ambient a Sant Adrià

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain