La Vanguardia (Català)

Valérie Trierweile­r negocia per tornar a la televisió

-

La periodista Valérie Trierweile­r, exparella del president francès, François Hollande, negocia la seva tornada a la televisió, on treballava fins a l’inici de la campanya presidenci­al, va informar ahir el diari Le Parisien.

El rotatiu comenta que Trierweile­r, forjada a la revista setmanal Paris Match i al canal Direct 8, té contactes amb “diverses cadenes”, de les quals no dóna el nom. I, malgrat el que s’ha dit des de la seva ruptura amb Hollande a finals de gener, no té previst escriure un llibre sobre els 19 mesos que va exercir com a primera dama francesa.

Poc més de tres mesos després de la seva sortida de l’Eli- si, després que es fes pública la relació d’Hollande amb l’actriu francesa Julie Gayet, aparentmen­t finalitzad­a, la periodista assegura a aquest rotatiu que es troba “millor” i que s’està recomponen­t “a poc a poc”. “Rebo molts missatges de simpatia de gent del carrer. Intento quedar-me amb la part positiva del meu pas per l’Elisi”, va apuntar a aquest diari, que informava que Trierweile­r va iniciar ahir un viatge de cinc dies a Haití en el seu paper de padrina de l’oenagé Secours Populaire.

Le Parisien aprofita per desmentir el rumor sobre una possible segona oportunita­t amb Hollande, encara que, segons una persona del seu entorn citada pel diari, continuen estant en contacte. “La meva vida privada ja s’ha exposat massa. No tinc la intenció de parlar”, manifesta la periodista. / Efe

 ?? GTRESONLIN­E ?? Trierweile­r, el 5 d’abril passat
GTRESONLIN­E Trierweile­r, el 5 d’abril passat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain