La Vanguardia (Català)

El Madrid visita el Valladolid sense marge d’error per continuar aspirant al títol

- CARLOS NOVO

El Madrid esgota les opcions a la Lliga a Valladolid contra un equip que necessita la victòria per sortir dels llocs de descens. El partit és dramàtic es miri com es miri i con- cita estranys aliats. Els primers que aclamaran els gols blancs a l’estadi Nuevo José Zorrilla seran els aficionats matalasser­s. No en va, si l’equip d’Ancelotti no guanya, és igual que empati o perdi, el Barcelona tornarà a dependre de si mateix i s’emportarà el títol si venç en els dos partits que li queden: contra l’Elx a domicili diumenge i contra l’Atlètic al Camp Nou en l’última jornada.

Per al Madrid, punxar seria poc menys que acomiadar-se de la Lliga, com va recordar ahir Ancelotti. Si guanya, continuarà en la lluita, però les seves possibilit­ats passen per guanyar a Vigo diumenge, fer el mateix amb l’Espanyol en l’última jornada i esperar que el Màlaga o el Barcelona guanyin l’Atlètic, una carambola en la qual només confia Ancelotti: “El Barcelona sortirà a guanyar l’Atlètic, segur. Tots lluitaran fins a l’últim moment, cosa que és bona per a la Lliga”.

L’entrenador italià tampoc no veu res estrany en què Luis Enrique es veiés dilluns amb Zubizar- reta a Barcelona: “No hi veig res de particular. Pot ser que el Barcelona estigui sondejant un altre entrenador. Crec que han parlat del futur, no del nostre partit”.

On sí que va ser dur Ancelotti va ser en criticar les primes a tercers: “No ho entenc. Els jugadors no necessiten diners per ser profession­als. No és tan greu com pagar per deixar-se guanyar, però els jugadors no necessiten primes per vèncer”.

La gran novetat del Madrid al Nuevo Zorrilla serà la tornada d’Iker Casillas a la porteria. El porter de Móstoles no juga a la Lliga des del gener del 2013.

En la convocatòr­ia han caigut Carvajal i Bale. Modric està delicat de forma física, però es creu que hi serà. Ancelotti no veu el seu equip malament físicament: “Contra el València el nostre problema va ser mental”.

El Valladolid perd Manucho, però recupera Rubio i Bergdich, absents contra l’Espanyol per targetes. Al club no ha agradat l’ajornament del partit: “Ens han deixat 17 dies sense competir i ara tenim tres partits en vuit dies en què et jugues la vida. Em sembla increïble. No som el Bayern”, va afirmar ahir el president, Carlos Suárez.

L’entrenador del Valladolid, Juan Ignacio Martínez, Jim, va comentar que el seu pla passa “per no passar tota l’estona defensant. Si fem un partit d’anada i tornada tindrem molt poques possibilit­ats. El Madrid juga amb tanta gent davant de la pilota que pot deixar espais i això cal aprofitar-ho”.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain