La Vanguardia (Català)

L’OFERTA ES CONSOLIDA

-

La Costa Daurada vol créixer com a destinació turística especialit­zada en golf i, els últims anys, està consolidan­t la seva oferta per fer-la atractiva. Unes bones comunicaci­ons i l’àmplia xarxa d’hotels s’uneixen als set camps de golf i pitch & putt. De fet, l’objectiu s’està aconseguin­t, si es tenen en compte els 47.000 green fees que es van vendre el 2013, 31.800 més que el 2012.

Hi ha propostes per a tothom: per a qui busca relaxar-se amb els amics i gaudir d’un paisatge únic, per als profession­als europeus que volen entrenar durant els mesos d’hivern..., a més de centenars de cursos i activitats per als qui volen aprendre el joc.

El camp d’Aigüesverd­s combina tradició amb les últimes novetats, amb un club situat en una antiga masia reformada, on es pot entrenar de nit, i amb un dels camps més llargs de l’Estat espanyol. Mentre que a Bonmont es pot gaudir del recorregut, dissenyat per Robert Trent Jones Jr., considerat un dels millors de l’Estat. El Costa Dorada, inaugurat l’any 1983, permet practicar al primer club de golf de la demarcació de Tarragona, mentre es gaudeix de la natura i de vistes magní ques de la Mediterràn­ia. També a La Graiera, a Calafell, els amants del golf poden jugar enmig de la natura, en un club envoltat de boscos i en un recorregut que integra tres grans llacs. I el Lumine, un nou complex esportiu amb tres camps de golf dissenyats per Greg Norman, en 200 hectàrees, on hi ha tres hotels, dos parcs temàtics i un exclusiu beach club. A l’oferta s’afegeixen els golfs Sant Jaume i El Vendrell, i dos pitch & putt, La Figuerola Resort i Golf Cambrils.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain