La Vanguardia (Català)

UN CAMP FAMILIAR

-

El Club de Golf La Graiera té el segell de destinació de turisme familiar concedit pel Patronat de Turisme de Calafell. Això vol dir que les instal·lacions estan preparades per acollir infants i que disposen d’una sèrie de serveis, com poden ser menú infantil al restaurant, braçalet de seguretat o senyalitza­ció dels perills, etcètera, especialme­nt pensats per als més petits de la casa.

De fet, Calafell ja va obtenir, l’any 2006, la marca de destinació de turisme familiar, que va ser creada per l’Agència Catalana de Turisme i que es dóna a totes les destinacio­ns que són especialme­nt sensibles amb el turisme familiar. La marca garanteix que l’oferta lúdica i de restauraci­ó, entre d’altres, de Calafell ofereix recursos i serveis de qualitat especialit­zats en famílies.

De fet, al maig, Calafell va celebrar el Calafell Family Weekend amb molt d’èxit, tant en el nombre de participan­ts com en el de visitants. Durant tres dies, les famílies amb nens van poder gaudir de tot un seguit d’activitats destinades als més petits.

L’èxit de la convocatòr­ia garanteix la continuïta­t d’aquesta festa, que neix des del Patronat Municipal de Turisme de Calafell amb la voluntat de crear una experiènci­a lúdica i participat­iva per a les famílies.

Al Club de Golf La Graiera saben que els nens són els jugadors del futur i volen tenir-ne cura, no només amb activitats especí ques d’oci al seu centre, sinó també amb classes de golf especialme­nt pensades per a ells i per a les seves famílies, per tal que l’a ció per aquest esport pugui passar de generació en generació.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain