La Vanguardia (Català)

“Volem fer sentir el Club de Golf La Graiera com una segona casa per a tots els clients fidels”

Ampliar el nombre de socis i fidelitzar els clients amb propostes atractives, els objectius més immediats

-

La Graiera, entre Calafell i Bellvei, és un club de golf familiar amb molt bones propostes per als jugadors i un ambient relaxat i agradable. A la casa club, acabada de construir, els jugadors poden trobar des d’una botiga amb material especí c, ns a un restaurant amb una terrassa per passar les últimes hores de la jornada després de tot el dia al camp.

A La Graiera, tothom qui s’iniciï en aquest esport podrà gaudir d’una bona programaci­ó de classes particular­s amb professors d’alt nivell. A més, hi ha la possibilit­at d’aprendre amb tota la família en unes classes especí ques.

L’objectiu del club és ampliar el nombre de socis, delitzar els que ja té amb noves propostes i millorar dia a dia les instal·lacions per convertir La Graiera en un club de referència a les comarques tarragonin­es.

Xavi Güixens n’és el director esportiu i l’encarregat que els amants del golf se sentin ben acollits i com a casa practicant el seu esport preferit.

Quines novetats destacades ofereix el Club La Graiera per a aquestany?

Hem plantejat la uni cació de tarifes en laborable i festiu, packs de 10

green fees per compartir ns a quatre jugadors per als clients ocasionals i també uns abonaments anuals per als jugadors habituals de La Graiera.

Què destacaria del camp de golf que tenen aquí a Calafell? Comés?

El complex consta de 18 forats de golf, 18 de pitch and putt, zona de pràctiques de joc llarg i curt, 3 put

ting greens i una casa club amb tots els serveis a l’abast dels jugadorscl­ients.

Què ofereixen als jugadors de golf que vénen al club?

Inaugurat l’any 1995, el Club de Golf La Graiera consta de 18 forats de golf i 18 forats de pitch & putt envoltats per un entorn boscós i amb diversa fauna i ora pròpia del territori.

Està situat a escassos quilòmetre­s de Calafell, ofereix unes extraordin­àries panoràmiqu­es i un clima privilegia­t tot l’any.

La casa club, inaugurada el mes de setembre del 2012, coincidint amb la celebració d’un torneig europeu de golf, és el punt de reunió tant per a jugadors com per a visitants.

I les persones que encara no s’han decidit a jugar a golf, però que hi poden estar interessad­es, què hipo dentrobar?

Com hem esmentat anteriorme­nt, oferim poder gaudir jugant a golf en el nostre entorn privilegia­t o, si ho prefereixe­n, prenent una copa o un vermut a la terrassa de la casa club.

Quines són les diferèncie­s del seu complex respecte a altres instal·lacions de les comarques tarragonin­es?

A diferència d’altres, el nostre club és comercial, és a dir, que hi pot venir a jugar qualsevol persona federada, sense haver de ser sòcia o abonada del club.

Quina oferta tenen, actualment, per als golfistes que vénen a jugar amb les seves famílies al vostre camp?

Tenim el reconeixem­ent de destinació de turisme familiar concedit pel Patronat de Turisme de Calafell. A més, concretem hores amb profession­als del golf perquè les famílies puguin començar a practicar el golf amb unes classes d’iniciació.

Què tenen previst fer en un futur immediat o a mitjà termini, a La Graiera?

Ara mateix, sobretot estem centrats a captar els clients nous que s’inicien o es volen iniciar en el golf, tant si són nacionals com estrangers, i a fer sentir el club com la segona casa de tots els clients dels.

Com són els clients que vénen a jugar al golf al complex de La Graiera?

Tenim diferents tipus de clients, els que vénen a jugar perquè estan de vacances, els ocasionals, que acostumen a venir un o dos cops al mes, i els habituals, que vénen cada dos o tres dies.

I de l’espai natural que envolta el camp de golf, què en podria destacar?

El que més se’n pot destacar és l’entorn boscós que rodeja tot el camp de golf, complement­at amb les espectacul­ars vistes al mar.

I les noves tecnologie­s de comunicaci­ó, com les estan utilitzant, ena quests moments?

Estem fent servir setmanalme­nt les xarxes socials, sobretot Facebook i Twitter, per comunicar tot tipus de notícies, tornejos, promocions i tarifes.

Creiem que, en el nostre cas, les xarxes socials són una eina molt interessan­t, ja que mantenen els clients actualitza­ts de tot el que passa al club de golf.

 ??  ?? Xavi Güixens
Director de l’Àrea Esportiva
Xavi Güixens Director de l’Àrea Esportiva

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain