La Vanguardia (Català)

“Hem decidit potenciar encara més l’atenció als més joves amb cursos de golf dirigits a nens”

Al Costa Dorada, “la immersió en el medi ambient és total i s’aconseguei­x una experiènci­a esportiva única”

-

Entrevista Javier Barbero, gerent Natura en estat pur, un bon servei i instal·lacions de primer nivell són les apostes del Costa Dorada, que ja pensa en els Jocs del Mediterran­i del 2017.

Què destacaria de l’espai natural que envolta el complex?

Ho resumiria dient “natura en estat pur”. La inexistènc­ia d’urbanitzac­ions al voltant del club afavoreix que jugar al nostre camp sigui un veritable privilegi. Les vistes envejables al Mediterran­i contribuei­xen i són, sense cap dubte, un valor afegit per gaudir de la veritable essència del Costa Dorada.

Com són els clients que vénen al Costa Dorada?

Els clients varien al llarg de l’any. Mentre que, a l’hivern, els diferents acords amb operadors de golf afavoreixe­n la visita de nombrosos clients procedents del nord d’Europa i el Regne Unit, a l’estiu aquesta clientela se substituei­x per jugadors majoritàri­ament nacionals (Madrid, País Basc i Aragó), així com del sud d’Europa (França i Itàlia). Sense oblidar, és clar, els jugadors associats, que gaudeixen tot l’any de les condicions climatològ­iques privilegia­des i la qualitat de les installaci­ons i els serveis.

Quins són els aspectes diferencia­ls del vostre club respecte a unaltre?

Partint de la base que cada camp és diferent, la principal particular­itat del Costa Dorada, i el que més se’n valora, és el perfecte encaix dins de l’entorn natural. Pins, oliveres, alzines centenàrie­s… creen l’ambient perfecte per a l’evasió dels jugadors. Com que no hi ha edi - cacions al voltant, la immersió en el medi ambient és total, de manera que s’aconseguei­x una experiènci­a esportiva única.

Quines són les novetats d’enguany?

Aquesta temporada hem decidit potenciar encara més l’atenció als més joves amb la programaci­ó de cursos de golf dirigits a nens, i participan­t de manera molt activa en les activitats de Golf a les Escoles promogudes per la RFEG. També s’ha ampliat el calendari de competicio­ns, gràcies als patrocinad­ors locals que con en en el nostre club com a plataforma de promoció per al retorn positiu dels valors que porta associats. Quant al camp, ha inclòs el projecte de renovació de 35 búnquers, cosa que suposa un augment en el nivell d’exigència del recorregut.

Què ofereix el Costa Dorada als amantsdelg­olf?

La qualitat i l’atractiu indubtable­s del nostre camp, a més de la irresistib­le vida social, que converteix les estades al Costa Dorada en moments únics. A aquesta experiènci­a hi contribuei­x, sense cap dubte, l’excel·lència d’una oferta de restauraci­ó basada en plats típicament mediterran­is, que atreu tant jugadors habituals i socis com visitants.

I als visitants?

Amb independèn­cia del seu per l i tècnica, trobaran un ampli ventall de cursos d’iniciació i perfeccion­ament. Sense oblidar les competicio­ns autonòmiqu­es i nacionals de màxim nivell, a les quals se sumen els més de cent dies anuals de tornejos amateurs. La clara orientació familiar contribuei­x a fer d’aquestes installaci­ons un lloc privilegia­t per passar el dia en bona companyia.

Quines activitats han previst per a les famíliesi elsnens?

Els mesos d’estiu, s’organitzen dues activitats clarament diferencia­des. La primera és el Summer Camp, destinada a nens d’entre 7 i 14 anys, desenvolup­ada i impartida íntegramen­t en anglès. Comprèn, a més de classes de golf i idiomes, diversos tallers, com ball, vídeo i piscina. La segona proposta és el Casal d’Estiu, destinat als més joves, en què la metodologi­a s’adapta més a la seva edat. Al casal trobaran esports, manualitat­s, tallers de teatre, activitats a la piscina…, tot combinat amb la metodologi­a SNAG Golf i TPI, que fan d’aquesta opció un altre gran atractiu. Els pares poden triar entre inscriure els lls només al matí o tot el dia, amb el dinar inclòs (fins a les 17 h).

Quins projectes tenen a curt i a mitjà termini?

El principal objectiu esportiu, a mitjà termini, és, sense cap dubte, acollir els Jocs del Mediterran­i 2017: som seu o cial de golf. D’altra banda, estem treballant en la millora continuada de l’atenció als socis i la promoció de l’esport del golf per mitjà de baptismes de golf i activitats d’iniciació dirigides a tots els públics.

Iles noves tecnologie­s?

Eines com les xarxes socials, la pàgina web i també nous formats que estem desenvolup­ant ens ajuden a continuar sent el referent esportiu i social que sempre ha caracterit­zat el Club de Golf Costa Dorada.

 ??  ?? Javier Barbero. Gerent
Javier Barbero. Gerent

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain