La Vanguardia (Català)

“Ens diferencie­n dels altres camps de la regió les nostres condicions agronòmiqu­es i el servei”

-

“Oferim 45 forats ‘championsh­ip.’ Els camps de Lumine estan classifica­ts entre els 31 primers d’Espanya”

Lumine Mediterrán­ea Beach & Golf Community és un dels projectes més ambiciosos que s’han fet a la Costa Daurada. Ocupa un espai privilegia­t arran de costa i ofereix tres camps de golf, a més de set zones d’habitatges. És un dels clubs més actius de les comarques tarragonin­es, amb competicio­ns quasi cada cap de setmana, i ha allotjat la ra més important d’operadors turístics i destinacio­ns de golf de tot el món. Lidera el projecte des de fa tres anys Calle Carlsson, que va arribar a partir de l’empresa de

management Troon Golf. Carlsson ha estat profession­al del golf i abans havia treballat a Egipte, a la cadena Marriott, com a director de golf i oci als complexos que la cadena hotelera té en aquell país.

Què poden oferir als amants del golf?

Oferim 45 forats de championsh­ip, en perfectes condicions agronòmiqu­es i amb un servei de cinc estrelles. Els camps de Lumine estan classi cats entre els 31 primers d’Espanya.

I per als que encara no s’han decidit ajugar-hi?

Tenim un beach club de 2,2 hectàrees on els pins es combinen amb les ors, vuit piscines in nity, accessos a la platja, punts de restauraci­ó i instal·lacions orientades a les famílies.

Quines activitats familiars i infantils organitzen?

Fem quatre Family Festivals al be

ach club, amb activitats per a adults i nens, i el primer és el del 29 de juliol.

Què diferencia el seu complex a SalouiVila-seca?

Primer, el producte que oferim, 45 forats de golf, el beach club i Lumine, un restaurant guardonat diverses vegades per la seva gastronomi­a. El que ens diferencia dels altres camps de la regió són les nostres condicions agronòmiqu­es i l’excel·lent servei, a més d’una gastronomi­a de cinc estrelles.

Quins tornejos organitzen?

Acollim la segona etapa de l’Escola de Classi cació del Tour Europeu des de fa tres anys, així com el PGA Fourball Championsh­ip, i al febrer Nordea Tour va organitzar aquí les seves Winter Series per primera vegada fora d’Escandinàv­ia. A més d’aquests grans campionats, Lumine va acollir, al novembre, la setzena edició de la ra més important en viatges de golf, la Internacio­nal Golf Travel Market. Una cita que reuneix els operadors turístics i les destinacio­ns de golf més importants de tot el món, donant la major oportunita­t de promoció a la Costa Daurada. A més, organitzem jornades de portes obertes en què joves i adults tenen l’oportunita­t de conèixer aquest gran esport que és el golf.

Què destacaria de l’espai natural que envolta el complex?

La conservaci­ó de l’entorn natural del resort i la seva positiva gestió ambiental li han permès obtenir progressiv­ament els certi cats ISO 14001, EMAS i Audubon Gold Signature Member, que el fan la instal·lació de golf amb més reconeixem­ent ambiental d’Espanya.

I les noves tecnologie­s, com les fan servir?

Lumine té una aplicació pròpia que serveix per als jugadors als camps i que, ns i tot, permet fer reserves.

Què destacaria de Lumine?

Lumine Mediterrán­ea Beach & Golf Community és un complex de primera categoria situat al cor de la Costa Daurada, a la platja Llarga de Salou. L’espai està format per tres camps de golf, el Lumine Golf Club, zones de restauraci­ó (el restaurant Lumine i el restaurant Hoyo 19) i el beach club, una àrea exclusiva per relaxar-se i passar-s’ho bé.

Com són els tres camps que hiha aLumine?

Lumine Golf Club disposa de 70 hectàrees on hi ha tres camps de golf; el camp Lakes està situat en una preciosa zona humida, amb ora i fauna autòctones, i representa un veritable desa ament per als jugadors; el camp Hills està entre turons de pins i amb vistes al mar Mediterran­i, i, nalment, el Ruins, un camp de nou forats, es caracterit­za per la impression­ant ubicació, entre ruïnes arqueològi­ques romanes.

I pel que fa a les instal·lacions quehiha?

Les instal·lacions que ofereix Lumine Golf Club estan formades per una escola de golf i dues botigues especialit­zades. La part de restauraci­ó té dos restaurant­s: el Lumine, que ofereix cuina creativa al costat del mar, els plats del qual ofereixen les més exquisides textures, aromes i sabors, i el restaurant Hoyo 19, amb un menú diari i amb vistes privilegia­des als camps de golf.

 ??  ?? Calle Carlsson. General manager
Calle Carlsson. General manager

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain