La Vanguardia (Català)

“Bonmont pot ser un circuit ple de reptes i molt tècnic,però alhora permet jugar a diferents nivells”

-

Té el repte d’aconseguir mantenir el Bonmont com el camp número u de la Costa Daurada, i alhora entrena els seus alumnes a l’acadèmia que dirigeix al mateix complex. Ian Williams destaca el llegat de Robert Trent Jones Jr., l’arquitecte que va dissenyar el camp, i reconeix que treballar cada dia envoltat de natura és un luxe del qual no sabria prescindir. Des que va arribar a Bonmont, ha treballat per millorar encara més la qualitat del camp i fer-se seu el desafiamen­t de Jones Jr.

Què destacaria del camp que tenen a Bonmont?

El recorregut el va dissenyar un dels millors arquitecte­s de camps del món, Robert Trent Jones Jr., i tenim unes vistes magní ques des de qualsevol forat. A més, el Bonmont està considerat el millor circuit de la Costa Daurada.

Quines novetats tenen, aquest any?

Les novetats d’aquest any són un nivell més alt en el mantenimen­t, nous tees i una modi cació del recorregut que el fa de molt més nivell i qualitat.

Què ofereixen, a Bonmont, per als jugadors de golf?

Bonmont pot ser un circuit ple de reptes i molt tècnic, però alhora té moltes opcions de posició dels tees, de manera que poden participar-hi jugadors de nivells diferents.

I l’acadèmia que dirigeix, en quin tipus de jugadors se centra?

“Som els primers de la Costa Daurada, segons una votació de la indústria del golf,i n’estem molt orgullosos”

L’acadèmia és per a jugadors de tots els nivells i oferim una oportunita­t als principian­ts d’aconseguir la llicència.

I quines possibilit­ats té Bonmont peralesfam­ílies?

Oferim la possibilit­at de llogar apartament­s amb capacitat per a ns a vuit persones per a famílies i grups.

Què diferencia el complex que dirigeix de qualsevol altre?

La nostra classi cació com a camp és molt elevada, som els primers de la Costa Daurada, segons una votació de la indústria del golf, i n’estem molt orgullosos. És un símbol de qualitat.

Quins projectes de futurten en?

Estem promovent i duent a terme actes importants de la Federació Espanyola de Golf. Al maig vam acollir el Campionat Absolut Individual de Catalunya, i l’any que ve tindrem competicio­ns ns i tot

més importants.

Com són els clients que trien el Bonmont per a les vacances de golf?

És una barreja. Hi ha clients que hi fan estades llargues a l’hivern, com els de l’English Golf College, l’escola de Denis Pugh, un dels entrenador­s més reconeguts, que s’estan aquí vuit setmanes. I també tenim els nostres socis. Entre una cosa i una altra, estem ocupats tot l’any.

Què destacaria de la natura que envolta el camp? Tot el circuit de Jones Jr. gira al voltant del medi.

Sí, és cert. Estem envoltats completame­nt de natura. El circuit es va construir totalment al voltant de la natura i pensant en el medi natural que hi havia a la zona, per preservar-lo, de manera que mentre jugues tens la sensació d’estar sempre enmig de la natura, i no pas en un espai arti cial.

 ??  ?? Ian Williams. General manager
Ian Williams. General manager

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain