La Vanguardia (Català)

Un espai natural privilegia­t a deu minuts de Reus

El Club de Golf Reus Aigüesverd­s ofereix jugar en un camp còmode,però ple de reptes, en un ambient familiar, i amb l’atractiu d’una variada oferta d’activitats i de la proximitat de les millors platges i de grans centres culturals, com són Reus i Tarragon

- Mes informació: www.golfreusai­guesverds.com

Relaxar-se i jugar a golf en un ambient familiar i molt a prop de tot. Aquesta és la proposta del Club de Golf Reus Aigüesverd­s / Golf Les Palmeres, a deu minuts de Reus, a cinc de l’aeroport i de l’autopista, i a només quinze minuts de Tarragona, Cambrils i Salou.

Es tracta de jugar a golf en un espai privilegia­t de natura, amb la possibilit­at de fer turisme en família per les platges més properes, descobrir els secrets romans de Tàrraco, reviure la genialitat d’Antoni Gaudí a Reus o descarrega­r adrenalina a les atraccions més salvatges de PortAventu­ra. Però, si del que es

El camp té un recorregut de 18 forats que es poden jugar caminant, gràcies al poc desnivell que té el terreny

tracta és de jugar a golf, com és el cas, l’Aigüesverd­s ofereix als amants d’aquest esport un recorregut de 18 forats par 71 que es poden jugar caminant, gràcies al poc desnivell del terreny, però on la di cultat és als llacs, els búnquers i alguns carrers estrets que poden portar més d’un maldecap. És un camp amable per als qui s’iniciïn en l’esport del golf, perquè obliga a practicar tot tipus de cops i a fer servir tots els pals de la bossa. A més, els ràpids greens de proporcion­s mitjanes plantegen reptes diferents segons la posició de les banderes. Recentment, s’ha construït un camp de pràctiques, al costat de la casa club, en una de les millors zones de la Costa Daurada, per als qui s’estan iniciant i per als que vulguin perfeccion­ar els cops.

Escola per atotes les edats

D’altra banda, el Driving Range és el lloc ideal per practicar el joc llarg, ferros i fustes, amb una longitud de 300 metres i tees des d’on practicar si plou. I el pitch and putt, amb quatre forats curts ideals per prendre el primer contacte amb l’esport del golf.

El club, inaugurat el 1989, té una escola per a adults i infants gestionada per e-Project Golf Academy, amb classes d’iniciació individual­s o en grup. Aquestes classes tenen l’al·licient que fan servir les últimes tecnologie­s per aprendre aquest esport, com el FlightScop­e, un sistema que fa servir un radar que permet obtenir dades del que passa entre la cara del pal i la bola, de manera que ajuda a a nar els cops i saber què s’ha de millorar especí cament en cada moment.

A Aigüesverd­s són molt conscients que els nens són els jugadors de demà i que cal que de ben petits comencin a iniciar-se en el joc per tal que puguin arribar a apreciar-lo. Per això tenen una escola infantil on els alumnes treballen diferents aspectes del golf, com el joc llarg, el curt, les normes i els búnquers. A més, cada estiu fan un esplai –al juliol i l’agost– que combina l’aprenentat­ge del golf amb classes de pàdel, natació, bàsquet i atletisme.

Precisamen­t, un dels punts neuràlgics de l’esplai és la piscina, amb un disseny espectacul­ar i ideal per gaudir de l’estiu i refrescar-se després d’un bon joc.

Aigüesverd­s disposa d’un bon planter de nens amb molt de nivell que ja juguen en tornejos catalans, a més dels especí cs que se celebren a les instal·lacions del club, com el de pares i lls o l’Honda, entre d’altres.

El club també treballa per fer créixer la seva comunitat i fidelitzar-la, amb tornejos durant tot l’any, des del Luns i el Catalunya Cup, que s’han celebrat a Aigüesverd­s el mes de febrer, ns al de La Mona i el Cuina Catalana, a l’abril. Recentment, el mes de maig, es van celebrar, a més, el Torneig Audi Cup 2014, el Circuit Òptima i el Lady Golf.

El nou gimnàs, la novetat

Entre els serveis que ofereix el club

hi ha un gimnàs, inaugurat el 2012, a càrrec de Lou Trainers, una empresa especialit­zada en entrenamen­t personal i sioteràpia, on l’atenció és individual­itzada per a cada client.

S’hi fan plans de preparació específica per a jugadors de golf, tant per als qui vulguin millorar la exibilitat, la potència o la resistènci­a, com per als qui senzillame­nt pretenguin mantenir la condició física. També s’hi fa pilates, ioga i aiguagim, a l’estiu, i ns i tot balls de saló, els divendres a la nit.

L’equipament ofereix, a més, tractament­s de sioteràpia i osteopatia, i, com a novetat, els massatges exprés, pensats per ajudar els gol stes a relaxar i estirar la musculatur­a que han forçat durant el joc. L’oferta de serveis es complement­a

Els profession­als hi trobaran un món de possibilit­ats per millorar la tècnica en qualsevol època de l’any

amb la pro shop, una botiga en què els amants del golf poden trobar les últimes tendències en material tècnic. D’altra banda, com que un bon partit amb amics o un torneig sempre ha d’anar acompanyat d’un bon àpat, el restaurant del club proposa una exclusiva selecció gastronòmi­ca, amb productes de la terra i de primera qualitat que s’adapten als gustos i les necessitat­s dels clients. Tot regat amb els millors vins del celler, selecciona­ts pel mestre sommelier del grup AGplanning. El restaurant es complement­a amb una zona de bar i una traquil·la terrassa amb vistes espectacul­ars. Una bona oferta de serveis, amb activitats per a nens i profession­als, l’escola de golf i un camp que obliga a enfrontar-se amb nous reptes fan del Club de Golf Aigüesverd­s una bona opció per a tots els amants del golf que alhora busquin gaudir de la natura.

Els profession­als hi trobaran tot un món de possibilit­ats per millorar la tècnica, mentre que els a cionats i els no iniciats podran gaudir no només del camp, sinó de professors d’alt nivell. Tots, això sí, gaudiran d’una bona oferta per relaxar-se després del joc, a la piscina, al gimnàs o a la terrassa o, per què no, al restaurant, degustant algunes de les joies gastronòmi­ques que proposen les terres tarragonin­es.

A més, la proximitat de Reus i Tarragona fan del Club de Golf Ai- güesverds una opció immillorab­le per als qui, a més de golf, busquen conèixer la cultura i la història del país, gaudint de l’espectacul­ar herència romana de Tarragona, o de la vitalitat de la ciutat modernista de Reus i del seu llegat gaudinià. Les platges dels voltants també són una bona opció per relaxar-se en família o amb els amics i preparar el joc de l’endemà.

A més, les bones comunicaci­ons del club des de l’aeroport de Reus i l’autopista des de Barcelona el converteix­en en una molt bona opció per al turisme forà.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain