La Vanguardia (Català)

El calendari de competicio­ns a la Costa Daurada és extens

Tots els clubs de les comarques de Tarragona acullen tornejos durant tot l’any, per als associats o oberts a tots els amants del golf amb ganes de competir,en unes condicions climatològ­iques ideals i en uns recorregut­s pensats per a tots els nivells i les

-

Els clubs de golf de la Costa Daurada són molt actius i ofereixen tornejos i activitats tot l’any, tant per als socis com en competicio­ns obertes. Vegem algunes propostes.

La Graiera

En aquest camp de Calafell, el 27 de setembre se celebra el Torneig San Miguel i el 4 d’octubre el Triangular Infantil FCG; mentre que els dies 14 i 15 de novembre convoquen els jugadors a participar en l’Amics del Golf i el Torneig Aesgolf (20 de novembre), i el 13 de desembre se celebra el tradiciona­l Torneig de Nadal.

Costa Dorada

Al Catllar tenen una agenda plena de competicio­ns ns a nals d’any. Al juliol, celebren el Trofeu Sènior, el Circuit Nacional Premium 2014, el Circuit Catalunya Cup Alisgolf 2014 i el Trofeu Infantil Final Golf Summer Camp, a nals de mes. A l’agost, continuen amb el Circuit Nacional Summum Golf i el Trofeu Gust & Golf, entre d’altres; mentre que a l’octubre acullen el Trofeu Infantil ADF, l’Interclubs Costa Dorada vs. Panorámica Golf i el Trofeu Sènior. El novembre comença amb el Halowe- en’14 i continua amb el Passion Golf Tour ‘Race to Valderrama’, el Trofeu Femení i el III Circuit Jorgolf.com Open Costa Dorada, i l’any es tanca amb els tornejos de Nadal per a sèniors, infants i parelles.

Aigüesverd­s

A Reus, comencen el juliol amb el Pro Am Infantil i el Luns Golf, i continuen a l’octubre, amb el Torneig Social, els circuits Optima i Tecnològic, i l’Amics del Golf i l’Infantil. L’1 i 2 de novembre, acullen el Catalunya Cup, i vint dies després el Burkina Faso, mentre que l’any s’acaba amb la Golf Party i el Torneig de Nadal, el dia 20.

Lumine

Al club de Salou se celebren, al juliol, el The 9 Hole Gran Slam Events i el Torneig de Parelles, entre d’altres; mentre que a l’agost es fa la IV Prova Circuit Lumine i l’Iron Golf. Al setembre se celebra una nova edició de la Prova Circuit Lumine,

L’oferta de golf de la Costa Daurada es manté tot l’any i els clubs acullen tornejos fins al desembre

juntament amb un nou Torneig de Parelles, i a l’octubre el Torneig Aitor La Fuente i el XX Triangular Benjamí Catalunya. Per acabar l’any, Lumine acull el Torneig de Parelles de Nadal.

Bonmont

Al Bonmont celebren, al juliol, el Torneig Sènior Aesgolf i l’Audi Canal Plus Tour; mentre que a l’agost acullen el Campió del Club Bonmont i el Torneig de Propietari­s. Al setembre se celebra el BCN Golf Events, The Golden Golf Tour i el Campionat de Dobles H.F. Lavanchy. I a l’octubre i novembre, el Circuit Amics del Golf, a més del Torneig Social.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain