La Vanguardia (Català)

Tot el turisme de golf a IAGTO

Aquesta associació internacio­nal va començar reunint els operadors turístics i ara té 2.265 membres acreditats a tot el món que controlen el 85% del negoci

-

IAGTO és l’associació internacio­nal d’operadors turístics dedicats en exclusiva al turisme de golf i controla al voltant del 85% dels paquets de viatges organitzat­s de golf que es gestionen a tot el món. Es va fundar el 1997 i actualment té 2.265 membres acreditats, entre resorts destinats al golf, camps, hotels i línies aèries, en gairebé cent països.

“Estem orgullosos d’estar al mateix nucli de la indústria del turisme de golf ”, explica el màxim responsabl­e de l’organitzac­ió, Peter Walton, que recorda que la funció de IAGTO és “donar informació, crear oportunita­ts i proporcion­ar contactes” als associats per tal que puguin desenvolup­ar el negoci molt més ràpidament, amb menys esforç i amb un cost més baix.

La IGTM

La IAGTO és, a més, la responsabl­e d’organitzar la ra més important del sector a escala mundial, la Internatio­nal Golf Travel Market (IGTM), que al novembre es va celebrar a la Costa Daurada i que es trasllada al llac de Como, a Itàlia, en l’edició de la tardor que ve. Nascuda com una associació d’operadors turístics destinats al golf, IAGTO es va obrir ben aviat a tots els agents relacionat­s amb el turisme de golf, des de camps ns a línies aèries, mitjans de comunicaci­ó i empreses de lloguer de cotxes.

Actualment, hi ha 553 operadors turístics especialit­zats en golf que són membres de l’associació i que en conformen el nucli, distribuït­s en 62 països.

IAGTO i la Golf Environmen­t Organizati­on van premiar el club Lumine per l’ús eficient dels recursos

Des de l’any 2000, IATGO lliura els premis més importants d’aquesta indústria, durant els dies de l’Internatio­nal Golf Travel Market. Aquests premis pretenen donar valor a la millor experiènci­a per als turistes de golf.

En el lliurament dels premis de IAGTO també es guardonen els camps que destaquen per la sen- sibilitat cap al medi ambient i la sostenibil­itat, amb l’organitzac­ió de IAGTO amb la col·laboració de la Golf Environmen­t Organizati­on.

L’any passat, precisamen­t, Lumine Mediterrán­ea Beach & Golf Community va guanyar en la categoria d’ús e cient dels recursos.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain