La Vanguardia (Català)

Halle Berry, amor terrenal i espacial

-

L’actriu Halle Berry va protagonit­zar dilluns al California Science Center de Los Angeles un esdevenime­nt noticiable, per partida doble. Hi va aparèixer amb el seu marit, el també actor Olivier Martínez (francès de naixement però d’avi andalús) i tots dos es van mostrar molt afectuosos, la qual cosa es pot entendre com una mostra que la parella manté una bona relació. I aquesta seria la primera notícia, ja que a l’abril es van propagar rumors –que ella va desmentir– que el matrimoni travessava greus problemes, a la qual cosa s’afegeix que els últims mesos amb prou feines se’ls ha vist junts.

Segona, i molt més notable, notícia: l’actriu més sexi de Hollywood –d’acord: el mite eròtic negre i de cabells curts més destacat del cinema americà dels últims temps– presentava la seva primera sèrie com a protagonis­ta, Extant. En la seva dècada de picar pedra (1989-1999), Halle Berry va fer paperets en diverses sèries, però no ha tornat a partici- par en cap des que va fer el salt a la fama amb la tetralogia (20002002) integrada per X-Men, Operació Swordfish, Monster’s ball (amb la qual va guanyar l’Oscar a la millor intèrpret, el primer per a una actriu negra) i el Bond Mor un altre dia.

Com tants col·legues, Berry ha tingut clar que actualment les sèries televisive­s presenten més interès i qualitat que molts films. Ella serà un dels principals atractius d’Extant, però n’hi ha alguns més. De fet, es tracta d’una de les sèries més esperades de l’any, que la cadena CBS estrenarà el 9 de juliol vinent.

Compta amb Steven Spielberg com a productor executiu i es tracta d’un thriller futurista o de ciència-ficció que s’ha descrit com una barreja de la recent Gra- vity i el clàssic La llavor del diable. Igual com en la vida terrenal, en la ficció Berry té un marit ben plantat (Goran Visnjic) i dos fills i les relacions amb ells són un dels eixos de la trama. Esclar que hi ha diferèncie­s: ella i el seu marit són científics, ell ha creat un fill, un robot molt humà, ja que ella és estèril, però després d’estar-se un any sola a l’espai realitzant diversos experiment­s, torna a la Terra... embarassad­a.

 ?? GTRESONLIN­E / CBS ?? Berry, amb Olivier Martínez a la presentaci­ó d’Extant (dreta)
GTRESONLIN­E / CBS Berry, amb Olivier Martínez a la presentaci­ó d’Extant (dreta)
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain