La Vanguardia (Català)

Música per una bona causa

- ESTEBAN LINÉS

El motiu és benèfic i, a més, la convocatòr­ia té atractius perfils escenicomu­sicals. En plena voràgine de festivals musicals finalitzat­s, al- tres d’acabats d’iniciar i concerts solts per aquí i per allà, una sèrie d’artistes també d’aquí i d’allà no han dubtat a respondre a la crida llançada per l’Associació El Tamariu. D’aquesta manera, l’escenari de la barcelonin­a sala Luz de Gas serà el marc on aquest dijous, a partir de les 21 hores, alguns noms propis del pop i del pop-rock nacional com Gerard Quintana & Xarim Aresté, Delafé y Las Flores Azules, OBK, Guevara, Joan Masdéu, Elena Gadel, Manu Guix i Pablo López, així com la formació coral DeuDeVeu, uniran forces per una bona causa.

Conduït per l’actriu Vicky Peña i Manel Fuentes, l’objectiu d’aquest multiconce­rt és recaptar fons per a l’esmentada associació, una organitzac­ió sense afany de lucre, formada per pares amb fills amb problemes mentals i que des de fa un any funciona a Castelló d’Empúries, a l’Alt Empordà. La idea, segons manifesten en la convocatòr­ia del concert solidari, és “poder conti- nuar finançant la nostra tasca a favor de les persones amb dificultat­s mentals”.

En el variat cartell destaquen, a més de noms ja consagrats, altres referèncie­s més noves que sens dubte atrauran una àmplia tipologia de públic: des de la formació co- ral vencedora del popular concurs televisiu Oh happy

day! fins a Pablo López, que ofereix un pop a cavall del seu piano, i el primer disc del qual, Once historias y un pia

no, ha estat tot un supervende­s a Espanya. Sense oblidar una artista polifacèti­ca com és Elena Gadel, que després del seu pas per Dagoll Dagom i el teatre musical s’ha capbussat amb el seu àlbum De madera en el pop d’arrels mestisses.

 ?? MÒNICA MAURI ?? Xarim Aresté i Gerard Quintana, dos dels participan­ts a la vetllada
MÒNICA MAURI Xarim Aresté i Gerard Quintana, dos dels participan­ts a la vetllada

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain