La Vanguardia (Català)

Barcelona continua amb la lluita per ajudar el Sudan més desestruct­urat

- MARGARITA PUIG Barcelona

Probableme­nt el més internacio­nal dels defensors dels drets del Sudan deu ser George Clooney. Però són moltes les persones que s’involucren en millorar la caòtica situació d’insegureta­t que viu aquest país. És el cas de Mercedes Arnús i de Juan de Orbaneja i Desvalls, que abans-d’ahir a la nit van celebrar el seu tradiciona­l sopar anual en el Club de Polo de Barcelona per recaptar fons per a Amsudán. Marisa Falcó, comtessa de Godó, va mostrar una vega- da més el seu suport a aquesta organitzac­ió no lucrativa que des de l’any 2009 s’ocupa d’alimentar i donar estudis a gairebé 8.000 nens gràcies a la iniciativa barcelonin­a.

També Leopoldo Rodés, Flavia de Hohenloe (la petita dels tres fills dels comtes d’Ofalia), Paco Gaudier, Brigitte Knut, els senyors Soler-Roig i els marquesos de Santa Cruz, que van viatjar expressame­nt de Madrid, van estar en aquesta gala que, entre els assistents més joves, va comptar amb Carlos Godó, Genara de Sert i el seu marit Max Vives Fierro. En total un centenar de persones que van mostrar la seva solidarita­t i que li van donar un deu a l’organitzac­ió de Mercedes Arnús i un equip format per Poppy Grijalbo, Paula Fusté, Quica Graells, María Antonia Guitart, Montse Zuluaga, Montse Tarragó, Carmen de Robert, Aránzazu Escudero, Rosa Curt, les germanes Orbaneja i Zeta Schröder.

El sopar, servit per Café Kafka i vins Torres, va permetre també presentar uns nous i decidits col·laboradors d’Amsudán. Es tracta de Living, la consultora immobiliàr­ia que ahir va pagar els

 ?? À ?? Aránzazu Escudero; Marisa Falcó, comtessa de Godó; Juan de Orbaneja; Me Arnús; Zeta Schröder i Carmen de Robert
À Aránzazu Escudero; Marisa Falcó, comtessa de Godó; Juan de Orbaneja; Me Arnús; Zeta Schröder i Carmen de Robert

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain