La Vanguardia (Català)

Tots som Grec

El festival impulsa més vies per fomentar la participac­ió i involucrar els ciutadans

-

Un Grec més interactiu i participat­iu. Partint d’aquesta premissa, enguany el festival organitza activitats per involucrar d’una manera més directa la ciutadania, ja sigui de forma prèvia als espectacle­s programats o durant la seva representa­ció.

Les noves tecnologie­s ho permeten, i des del Grec en fan ús. Tant les xarxes socials –webs, blogs, aplicacion­s, xats i tuits, entre altres– com les convencion­als –bibliotequ­es i fàbriques de cre- ació de la ciutat– són utilitzade­s pels organitzad­ors per arribar a tothom, modificar l’evolució o desenllaç d’alguns espectacle­s, generar debat i intercanvi­ar opinions.

CONVERSES A LES BIBLIOTEQU­ES

Una de les vies per arribar als ciutadans són les converses “cara a cara”. Per aquest motiu, aquest mes de juliol, els protagonis­tes del Grec presenten els seus espectacle­s i responen a les preguntes i dubtes dels ciutadans en uns trobades que tenen lloc a les bibliotequ­es municipals. El 2 de juliol, a les 19 hores, la cantant Mayte Martín conversarà sobre Por

los muertos del cante a la biblioteca Vapor Vell. El dia 9, a les 19.30 hores, el protagonis­ta serà el director de l’espectacle Romance de Curro “El Pal

mo”, Jaume Villanueva a la biblioteca Ramon d’Alòs-Moner, i el 16 de juliol la directora i coreògrafa Amèlia Boluda parlarà sobre l’espectacle Frida a les 19 hores a la biblioteca Francesc Candel. A més, Agost Produccion­s organitza el Taller d’espectador­s (30 de juny, 4, 11, 18, 19 i 20 de juliol), un espai que ofereix les eines necessàrie­s per entendre millor els espectacle­s.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain