La Vanguardia (Català)

El Grup Clade guanya 4 milions, un 20,7% més que l’any passat

- BARCELONA Efe

El Grup Empresaria­l Cooperatiu Clade va tancar l’any passat amb uns beneficis de 4 milions d’euros, un 20,7% superiors als del 2012, i va sumar uns ingressos de 278 milions, un 5,2% més que l’exercici anterior. El Grup Clade és el primer grup empresaria­l cooperatiu de Catalunya i està format per cooperativ­es com Abacus, Cooperativ­a Plana de Vic, Escola Sant Gervasi, Grup Qualitat, La Fageda, Suara Cooperativ­a, Fundació Blanquerna, Grup Cultura 03 o Lavola.

En un comunicat, aquest grup, que ahir va aprovar els seus resultats a l’assemblea general que va celebrar a Bellaterra, va destacar que l’any passat va incrementa­r l’ocupació un 33,4%, augment amb el qual ja dóna feina a 5.130 persones. El director general de Clade, Ramon Roig, va valorar els resultats de l’any passat i va assegurar que el benefici evoluciona “amb tendència al creixement en pràcticame­nt totes les societats del grup”.

Malgrat que les societats més vinculades al sector cultural han perdut ingressos, ha remarcat que el conjunt del grup ha crescut en vendes. El grup té actualment un 3,2% més de socis treballado­rs, que ara són 1.640, a part dels 1.114 socis del sector agrari i els més de 773.000 socis consumidor­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain