La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

Fes l’Indiana a la Pedrera. Us convertire­u en explorador­s temeraris com l’Indiana Jones i descobrire­u tots els racons de la Pedrera. La Pedrera. c/ Provença, 261. 8.50 € (10 h)

Detectius en viu. ‘El cas del monstre que trucava cada vespre’. Joc de detectius en directe pels carrers de Gràcia. Recopila testimonis, analitza imatges, interroga sospitosos i resol el cas! +Info a: www.totjugar.cat Plaça del Sol. 14 €. (De 10:30 a 13:30 i de 17 a 20 h)

Giovanna Valls. La filla del pintor català Xavier Valls i germana del primer ministre de França, Manuel Valls, presenta aquest llibre en el qual explica la seva lluita per mantenir-se aferrada a la vida. Llibreria Eivissa. Pl. Eivissa, 7 (13 h)

Minimúsica. L’Orchestra Fireluche, Amélie Angebault Quartet, Miqui Puig Dj, tallers, teatre de carrer i berenar per als més petits. Jardins Palau Reial Pedralbes. Diagonal, 686. Gratuit (17 a 21 h)

Berenar de clàssica. El MEAM programa obres de Piazzola, Debussy, Falla, Faure, Garay i Gismonti. Amb Oriol Mula, flauta. i Maite Rubio, guitarra. Museu Europeu d’Art Modern. c/Barra de Ferro, 5. 16.00 € (18 h)

‘Cendres d'un món perfecte’. Concert de cratOR a la Sala Razzmatazz presentant el seu segon disc d'estudi. Boira és el grup convidat. Razzmatazz. c/ Pamplona, 88. Des de 8 € (19 h)

Saphie Wells Trio. Actuació d’aquesta formació que basa el seu directe en la improvisac­ió. El Arco de la Virgen. c/ de la Verge, 10 (22 h)

Soweto. Aprofitant el recent 40è aniversari dels jamaicans The Skatalites, els catalans Soweto proposen un tribut a manera de celebració. Marula Cafe. c/ Escudeller­s, 49. 9 € (22 h)

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain