La Vanguardia (Català)

Carlota Casiraghi, la tercera

Digna hereva de la bellesa i l’estil de Gràcia i Carolina, als 28 anys és una dona de moda

- ÓSCAR CABALLERO París

Gad et Charlotte, the simple life? Gad és Elmaleh, francomarr­oquí, quart actor més ben pagat de França i pare de Rapahël, primer fill de Carlota Casiraghi, que va fer 28 anys a l’agost. La foto mostra la parella, de compres en un supermerca­t de Los Angeles, amb Noé, 13 anys, fill d’Elmaleh amb l’actriu Anne Brochet. Un luxe que no es poden permetre a França. I justificac­ió del seu pregonat desig d’instal·lar-se a Califòrnia, on l’actor té casa. I projectes en anglès.

Però un parell de dies més tard feia riure en francès, a Nantes, a l’inici de la seva gira francesa, la primera dels cinc últims anys. I Carlota, a Milà, assistia amb Kate Moss a la desfilada de la col·lecció prêt-à-porter primavera-estiu 2015 de Gucci.

Com la parella que fa compres el dissabte i dilluns va al despatx, a Elmaleh li tocava treballar. I Casiraghi té contracte amb Gucci des del 2009. Variat. De jove mare urbana es transforma en amazona en els concursos hípics en què el Team Gucci, que integra, ven la línia de moda eqüestre. I des del maig passat també és imatge de Gucci Cosmetics, multiplica­da en fotos falsament robades –ironia per a aquesta dona perseguida pels paparazzis– de Mert Alas i Marcus Piggot. Bon exemple de la doble persona-

litat d’aquesta llicenciad­a en Filosofia per la Sorbona, sense títol nobiliari –la seva mare, Carolina de Mònaco, sí que és princesa, com ho va ser Grace Kelly–, però amb responsabi­litats de representa­ció. Per exemple, assistir al Bal de la Rose, cosa que va aprofitar, en l’edició 2012, per ofi- cialitzar la seva relació amb Gad Elmaleh.

Especial, com va explicar l’actor, a Los Angeles, a la revista

People. “Primer vam ser amics. Hores de converses. L’amor ens va agafar per sorpresa. Aquesta relació prèvia potser li va servir a Carlota per saber per endavant que sóc bon pare. En qualsevol cas, això demostra que les millors històries són les veritables. La meva mare diu que la meva vida sembla un conte romàntic”.

I el viuen en una pau relativa. A l’estiu, en lloc de la Riviera i la Costa Blava es refugien a l’elitis-

Amb Gad Elmaleh Carlota comparteix una doble vida: del supermerca­t a la passarel·la

ta cap Ferret, el racó atlàntic on estiueja el dissenyado­r estrella Philippe Stark. Més de restaurant i terrassa que de discoteca. La doble vida consisteix a eludir els fotògrafs quan descansen i col·laborar-hi quan treballen. A Casiraghi li ve de família. Com la seva àvia Gràcia, burgesa de Filadèlfia, reina de Hollywood i princesa de Mònaco, o la seva mare Carolina, Carlota és portada de revistes des de la seva adolescènc­ia. Un testimoni gràfic: més de mig segle per als tres rostres d’una nissaga.

 ??  ?? Una nissaga molt fotogràfic­a. Carlota Casiraghi, igual com la seva àvia Grace Kelly, i la seva mare, Carolina, té una vida molt unida als fotògrafs que la persegueix­en o amb els quals treballa
Una nissaga molt fotogràfic­a. Carlota Casiraghi, igual com la seva àvia Grace Kelly, i la seva mare, Carolina, té una vida molt unida als fotògrafs que la persegueix­en o amb els quals treballa
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain