La Vanguardia (Català)

Delevingne serà la protagonis­ta a la pel·lícula ‘Ciutats de paper’

-

Cara Delevingne està decidida a explorar a fons un nou camí en la seva carrera que transcorre paral·lela a la de la passarel·la, on és una de les reines de l’Olimp de la moda. La model tindrà un paper de protagonis­ta a Paper towns ( Ciutats de paper), amb l’actor Nat Wolff, basada en la novel·la homònima de John Green, segons informa la revista Variety. Es tracta d’una pel·lícula amb la qual Fox busca un nou superèxit després de l’aconseguit amb l’adaptació d’una altra novel·la de Green, Bajo la misma estrella. El film compta amb un guió de Scott Neustadter i Michael H. Weber.

Per si algú dubtava sobre la capacitat de Cara Delevingne per posar-se en un nou paper d’actriu, ha estat el mateix Green qui ha defensat la seva elecció a Twitter tot just s’ha conegut la notícia. “L’audició de Cara Delevingne va deixar tothom sor- près (fins i tot a mi!), ella entén Margo profundame­nt. Estic molt emocionat”, tuitejava l’escriptor. El director de Paper towns, Jake Schreier, va dir d’ella que era “una persona especial”.

La pel·lícula explica la història de Quentin, un jove amb mala sort en l’amor que, una nit qualsevol, topa amb la seva enigmàtica veïna de quan era nen, Margo. Però quan ella el recluta per executar una missió de revenja, se sentirà novament atret per ella, que de sobte desapareix obligant Quentin a buscar pistes per trobar-la.

Des que el 2012 va aparèixer amb un petit paper a la pel·lícula de Joe Wright Anna Karenina, a Cara Delevingne no li han faltat personatge­s per interpreta­r. Després del seu debut, ha participat a The face of an angel i aviat la veurem a London fields, de Mathew Cullen. / Redacció

 ?? ARXIU ?? Cara Delevingne
ARXIU Cara Delevingne

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain