La Vanguardia (Català)

Chacón avisa que Convergènc­ia i ERC fan el “ridícul”

- BARCELONA Agències

La candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, va avisar ahir CDC i ERC que els ciutadans estan “farts” dels seus jocs i que el “ridícul” que fan amb les negociacio­ns amb la CUP els “passarà factura” a les eleccions generals.

En declaracio­ns als mitjans a Sant Adrià del Besòs (Barcelona), on va visitar un mercat amb l’alcalde d’aquesta localitat, el socialista Joan Callau, Chacón va lamentar que Artur Mas i la CUP “es barallin un dia i al següent sembla que es fan una abraçada”, una “vergonya per la qual no hem de passar”, va dir.

“Espero que el 20 de desembre fem fora Mariano Rajoy i després puguem canviar aquest Govern, perquè això no pot continuar així”, va afirmar. Chacón va advertir que “hi ha gent que no pot esperar que Mas estigui aferrat a la poltrona i la CUP vagi fent propostes, mentre els catalans ho passen malament. La gent n’està farta, n’estem farts tots i demanem que siguin responsabl­es, que pensin en els catalans i que deixin d’oferir aquest espectacle”.

L’exministra socialista va recordar que mentre persisteix la “paràlisi” de govern a Catalunya, Junts pel Sí i la CUP “es van posar d’acord dilluns perquè el ple del Parlament no pugui debatre sobre emergència social i pobresa”, un debat proposat per PSC i Catalunya Sí que Es Pot i que no es podrà dur a terme fins després del 20-D.

“Els catalans, quan voten, ho fan per polítics que no aportin problemes, sinó solucions. I és evident que Mas només dóna problemes i no aporta cap solució, i que ERC i la CUP ajuden que els problemes es multipliqu­in. CDC, ERC i la CUP han evitat que parlem de pobresa, sanitat i serveis públics. Crec que la gent els passarà factura” el 20-D, va concloure la candidata socialista.

La negociació de Junts pel Sí amb la CUP “els passarà factura” el 20-D, va advertir la socialista

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain