La Vanguardia (Català)

El Reus ven cara la seva pell

Un Atlètic amb molts suplents va haver d’esforçar-se per no veure’s desbordat

- ESTEVE GIRALT Reus

Sense complexos i amb molta gosadia, el Reus Deportiu va plantar cara per acabar venent molt cara la seva pell contra un Atlètic amb molts suplents però amb serietat i ganes d’encarrilar l’eliminatòr­ia. Els roig-i-negres van ser capaços fins i tot d’avançar-se al marcador en una primera mitja hora per recordar. Fran va aprofitar un error colossal de Savic al centre de la defensa per plantar-se sol davant Moyà i superar-lo per sota, a la mitja hora de partit. Quan millor estava jugant l’equip de Natxo González, capaç de tancar els matalasser­s a la seva pròpia àrea, va arribar l’empat de Vietto, al límit del fora de joc. Va picar de cap ajustat al pal, absolutame­nt sol.

Després del disgust el Reus va continuar pressionan­t, un equip amb bon gust futbolísti­c malgrat que juga a Segona B. Molt poques pilotades i molt futbol de toc. Els de l’avellana van demostrar per què lideren el seu grup de Segona B encadenant un any sense conèixer la derrota al Municipal. Els reusencs no van renunciar en cap moment a la possessió de la pilota i, malgrat la pressió alta dels de Simeone, van intentar treure sempre la pilota jugada.

Es va notar en l’arrencada de la segona meitat que el Reus s’havia buidat. Però va continuar empenyent l’afició local, molt orgullosa del seu equip. Amb els bioritmes del partit més baixos, amb els dos equips a menys revolucion­s, l’Atlètic va aprofitar un córner per capgirar el marcador. Saúl va pentinar al primer pal i va superar Edgar amb un cop de cap bombat, encara que va fer la sensació que el porter roig-i-negre podia fer alguna cosa més.

El Reus va cometre la meitat de faltes que l’Atlètic, mostra evident que els madrilenys no van sortir relaxats a disputar l’eliminatòr­ia. Fins al final molt poques ocasions de gol. La més clara, en una gran jugada individual de Vietto que va salvar Edgar amb una mà miraculosa. Al final derrota per la mínima d’un Reus que es va sentir ahir de Primera.

“Hem estat a l’altura, estic orgullós dels meus jugadors, havíem de mirar d’equilibrar el partit i ens n’hem sortit”, va destacar Natxo González després del partit. El premi de jugar al Calderón espera el Reus en la tornada de l’eliminatòr­ia. “L’1-2 no és un resultat còmode”, va destacar el Cholo Simeone.

 ?? VICENÇ LLURBA ?? El Reus va donar la cara en tot moment i va plantejar batalla davant un rival superior
VICENÇ LLURBA El Reus va donar la cara en tot moment i va plantejar batalla davant un rival superior
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain