La Vanguardia (Català)

Gràcies a la CUP

-

Gràcies per haver-nos fet perdre les eleccions també en escons. Gràcies per dir sí a la República però actuar-hi en contra. Gràcies per donar una alegria al Rajoy, a la Soraya, al Montoro i al PP espanyol. Gràcies per imposar que sigui el món qui s’hagi d’adaptar a la CUP. Gràcies per actuar com si tinguéssiu 62 diputats a l’hora d’exigir i només 10 a l’hora d’acceptar responsabi­litats de govern.

Gràcies pel “Governem-nos”, fent creure que el nos es referia a Catalunya, quan es referia només a vosaltres. Gràcies per prioritzar la caiguda de Mas per sobre d’una acció social pels més dèbils. Gràcies per alliçonar-nos que l’enemic semblava el Tribunal Constituci­onal. Gràcies per aturar el procés. És el que més ens interessav­a ara. Gràcies per portarnos a noves eleccions. Gràcies per debilitar greument un procés social i l’esforç de la gent durant cinc anys. Gràcies per obeir el mandat de les consultes que es van fer als pobles del país. I gràcies perquè els vots que rebreu al març no seran comptats com a independen­tistes.

Recordeu que al vostre país, Catalunya, qui fa fora el president són els ciutadans, no la CUP. Apreneu com funciona la democràcia! Qui decideix són les urnes i no quatre radicals.

RAMON MASAGUÉ

Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain