La Vanguardia (Català)

Els Reis reconeixen l’art d’Alaska i El Cordobés

- MARIÁNGEL ALCÁZAR Barcelona

Els Reis van lliurar ahir a Sevilla les medalles del mèrit a les Belles Arts, que en aquesta ocasió han rebut la cantant Olvido Gara, Alaska, i el torero retirat Manuel Benítez, el Cordobés, entre altres. Els guardons que concedeix cada any el Ministeri de Cultura reconeixen la trajectòri­a de personalit­ats de totes les modalitats artístique­s.

El rei Felip va ressaltar el valor de tots els premiats i els va animar a continuar treballant per la cultura, que, segons les seves paraules, “ajuda a lluitar contra la intolerànc­ia i el fanatisme que amenacen i agredeixen amb violència els substrats de qualsevol societat civilitzad­a”.

Al costat d’Alaska i El Cordobés, també van rebre les seves medalles els actors Manuel Galiana i Blanca Portillo, el director Emilio Martínez-Lázaro –ara d’actualitat per l’èxit dels seus Ocho apellidos...–, el guitarrist­a Manolo Sanlúcar i la bailaora i coreògrafa María Pagés.

A la recepció posterior, Mario Vaquerizo, marit d’Alaska, va xerrar animadamen­t amb la reina Letícia, qui, per a l’ocasió, va vestir un minivestit blanc i un abric negre també curt, tot de Felipe Varela.

 ??  ?? Alaska
Alaska

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain