La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Tot i que heu de ser prudents a l’hora d’afirmar les vostres posicions, podreu impulsar projectes activant converses i contactes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Suport en l’àmbit profession­al, malgrat que hi ha algunes diferèncie­s. De fet, són setmanes propenses a agilitar operacions.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Aprofiteu les facilitats que se us ofereixen per comunicar-vos, especialme­nt pel que fa a un projecte molt interessan­t.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Procureu obrir les perspectiv­es d’un afer de diners activat durant les darreres setmanes gràcies a una oportunita­t profession­al.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Excel·lent jornada per compartir amb els altres idees creatives. Això afavorirà especialme­nt la comunicaci­ó amb la parella.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Situació propícia perquè s’agilitin qüestions laborals, potser gràcies a una arriscada operació econòmica.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tot i que passeu per una certa inestabili­tat en la relació de parella, us farà costat en un afer beneficiós per als fills.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Facilitats per temes familiars o per fer millores i canvis a casa. A més, un dels vostres éssers estimats podria donar-vos una gran alegria.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Bones notícies respecte a un ésser estimat. A més, gaudiu de molta capacitat per expressar idees de caràcter avantguard­ista.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Aprofiteu la jornada per tractar temes de diners, especialme­nt si estan relacionat­s amb un problemàti­c afer familiar o de casa.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Mercuri a Aquari, favorable amb Urà, us impulsa l’esperit innovador i avantguard­ista. És l’hora d’expressar les vostres idees.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Tot i que el vostre signe ara tendeix a un to psíquic una mica baix, teniu prou recursos econòmics per afrontar problemes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain