La Vanguardia (Català)

Arantxa Sánchez Vicario, expulsada del tanatori

“Els meus germans m’han vetat”, va dir l’extennista, que volia acomiadar el pare

- BARCELONA Redacció

La trista història de les desavinenc­es entre Arantxa Sánchez Vicario i la seva família –va mantenir un llarg litigi judicial amb els seus pares, a qui va acusar de dilapidar la seva fortuna– ha tingut un nou i lamentable episodi.

Ahir a la tarda l’extennista va anar, en companyia del seu marit, Josep Santacana, al tanatori de les Corts, on era la capella ardent del seu pare, mort dijous als 83 anys, i menys de 20 minuts més tard en sortia amb cara trista. “És una vergonya, els meus germans m’han vetat, per això sóc aquí parlant amb vosaltres, perquè crec que el que ha passat no és adequat”, va afirmar la tennista als mitjans aplegats allà.

“Si demà no em veieu a la missa serà perquè no és normal que hagin muntat el numeret que han muntat, m’han vetat i m’han fet fora de la sala. Vull dir-ho, doncs, perquè estic tipa de tantes especulaci­ons”, va afegir amb referència al funeral,

La mare de l’exjugadora es va desmaiar i va ser atesa per una ambulància del 112

que tindrà lloc avui a les 12 del migdia.

Segons Arantxa, “la situació ha anat així: he entrat, he saludat la meva mare, s’ha posat a plorar, ens hem abraçat com a mare i filla, ella s’ha desmaiat i després ja m’han vetat i m’han dit que marxés”. La mare de l’extennista, Marisa Vicario, va ser atesa del breu desmai per una ambulància del 112, que va marxar d’allà un cop es va trobar més bé.

Segons alguns mitjans, un testimoni de l’incident familiar va afirmar que un germà d’Arantxa va intentar impedir l’entrada de Josep Santacana a la sala de la capella ardent, que ella va intervenir per defensar el seu marit i que potser va ser aquest frec a frec, aquesta tensa situació, el que va fer desmaiar la mare d’Arantxa.

 ?? KBCN / GTRES ?? L’extennista i el seu marit (esquerra) sortint ahir del tanatori després de l’incident familiar
KBCN / GTRES L’extennista i el seu marit (esquerra) sortint ahir del tanatori després de l’incident familiar
 ?? KBCN / GTRES ?? Emilio i Simona arribant a Barcelona procedents de Miami
KBCN / GTRES Emilio i Simona arribant a Barcelona procedents de Miami
 ??  ?? Gabriel de la Dolorosa, Francina-Aina Cirer, Baldomer, Honorina, Leandre, Basili, Eüm
Gabriel de la Dolorosa, Francina-Aina Cirer, Baldomer, Honorina, Leandre, Basili, Eüm

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain