La Vanguardia (Català)

El cap de setmana amb la canalla

- Josep Maria Serra

El Trencanous. Aquest espectacle de dansa de la companyia Som-hi Dansa ha estat prorrogat fins al 13 de març.

El Trencanous combina dansa clàssica amb la banda sonora del ballet de Txaikovski, amb dansa jazz, moments teatrals, gags còmics i la participac­ió dels espectador­s.

Teatre Gaudí. Sant Antoni Maria Claret, 120, Barcelona. Diumenges, 12 hores. 9 euros.

Cinema. A la sessió infantil de la Filmoteca de la Generalita­t (pl. Salvador Seguí, 1-9, Barcelona) es projecta la pel·lícula Le petit Nicolas, de Laurent Tirard, 2009 (avui i demà, 17 hores). Als cinemes Texas (Bailèn, 205, Barcelona) es projecta Capità Dent de Sabre i el tresor de Lama Rama (avui, 16 h, demà, 12 i 16 h) i demà a les 12 h, Els cinc i l’illa del tresor, 10+2 el gran secret i Cher ami.

Kissu. El Centre de Titelles de Lleida presenta aquesta producció. Es tracta d’una història

Safari

La companyia La Baldufa recupera a Safari els dos protagonis­tes d’Embolic a la granja, en Pinyot i en Carbassot. Ara, aquests dos personatge­s voldran explicar a la canalla el conflicte que s’han trobat a la sabana. Es tracta del bullying explicat a partir del comportame­nt del cocodril i el lleó, i també de la girafa, el mico i l’elefant. La Sala Miguel Hernández. Ronda de la Roureda, 24, Sabadell. Demà, 18 h. 6 euros. recomanada a partir de 3 anys; parla de valors com la curiositat i l’afany de descoberta, les diferèncie­s, els sentiments, les alegries i els temors.

Lluïsos Teatre. Plaça del Nord, 7-10, Barcelona. Demà, 12 i 18 hores. 8 euros, 3 euros menors de 8 anys.

Gnome. La companyia Pea Green Boat presenta aquest espectacle de titelles recomanat a partir de 2 anys i protagonit­zat per Gwendolyn, una gnom que viu a la seva casa de troncs, al bosc. Un bon dia un ocell s’instal·la a la seva teulada...

Sala La Puntual. Allada Vermell, 15, Barcelona. Avui, 12 i 18 h, demà, 12 i 17 h. 9 euros.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain