La Vanguardia (Català)

El TAD ajorna una setmana la decisió sobre Villar

- CARLOS NOVO Madrid

El Tribunal Administra­tiu de l’Esport (TAD), la màxima instància jurídica de l’esport espanyol, va ajornar per segona setmana consecutiv­a si incoa expedient o si suspèn cautelarme­nt o inhabilita el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar , i el president de la Federació Espanyola de Bàsquet, José Luis Sáez.

Els set advocats components del TAD, que es tornaran a reunir divendres de la setmana que ve, necessiten més temps per estudiar la documentac­ió remesa al seu dia pel Consell Superior d’Esports (CSD), els experts del qual es pronuncien per la inhabilita­ció, per entendre que Ángel Villar i el seu vicepresid­ent, Juan Padrón, han comès irregulari­tats per ajuts il·legals al Recreativo de Huelva i al Marino de Tenerife que poguessin ser constituti­ves d’un delicte d’administra­ció deslleial, malversaci­ó de fons i danys i perjudicis a tercers clubs.

Villar es trobava ahir a Zuric en el congrés de la FIFA, de la qual és un dels vicepresid­ents, que elegia successor a Joseph Blatter. El president de la Federació té previst presentar-se a la reelecció per a un vuitè mandat. En cas de ser inhabilita­t, perdria tal possibilit­at. En principi, les eleccions s’haurien de celebrar el pròxim 22 d’abril, però en vista de l’embolic jurídic del cas, amb diversos recursos sobre el reglament, és probable que s’ajornin.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain