La Vanguardia (Català)

Seat inverteix tres milions d’euros en un centre d’atenció sanitària

- MARTORELL Redacció

Seat ha invertit tres milions d’euros en la construcci­ó d’un nou complex en la seva planta de Martorell destinat a l’atenció sanitària i rehabilita­ció dels seus 14.000 empleats. Ahir es va posar la primera pedra de l’edifici, en un acte que va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixemen­t, Jordi Baiget.

L’espai, d’uns 1.300 m2, disposarà d’una àrea dedicada al radiodiagn­osi i d’un laboratori biomecànic per al control evolutiu de les malalties osteomuscu­lars i la millora del disseny de l’ergonomia dels llocs de treball. La inauguraci­ó està prevista a finals d’aquest any. S’incorporar­an amb aquesta finalitat més de 25 especialis­tes de diferents àmbits de la salut i de la medicina. Per aquests motius, Seat ha obtingut la certificac­ió d’“empresa saludable” que atorga Aenor i que està impulsada per l’Organitzac­ió Mundial de la Salut (OMS).

D’altra banda, Seat ha estat reconeguda de nou com una de les millors firmes per treballar al país després de rebre el certificat Top Employers del 2016. La companyia continua sent l’únic fabricant d’automòbils a Espanya amb aquesta acreditaci­ó. Top Employers certifica des de l’any 1991 i de manera global les empreses que ofereixen magnífique­s condicions de treball per als seus empleats. Al seu entendre, Seat ofereix un entorn laboral d’excel·lència.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain