La Vanguardia (Català)

Destrosses per un cap de fibló a Sitges

- RAMON FRANCÀS Sitges

Un cap de fibló va destrossar la matinada de dissabte quatre palmeres, set fanals i una de les carpes instal·lades per acollir les fires del pròxim mes de març a Sitges. Els fets van passar cap a dos quarts de sis de la matinada al passeig de la Ribera, a la confluènci­a amb el carrer Primer de Maig. L’efecte va ser molt violent i concentrat, com ho ha demostrat el fet que una altra carpa, instal·lada a només cinquanta metres de l’afectada, ha quedat intacta.

La violència del cap de fibló, segons han informat fonts oficials de l’Ajuntament de Sitges, s’ha posat de manifest en el fet que algunes fustes de la vela han aparegut a la plaça de la Indústria i fins i tot a la terrassa d’un quart pis del passeig de la Ribera. No s’han lamentat danys personals, però sí econòmics, que es valo- raran a partir de demà dilluns.

Membres de la brigada municipal i agents de la policia local han delimitat la zona afectada i han retirat els desperfect­es. L’alcalde, Miquel Forns, ha assegurat que no es tenia coneixemen­t de cap cas com el d’ahir en un punt tan cèntric de la vila. L’Ajuntament de Sitges ha confirmat que no corre perill la celebració de les fires previstes per aquest mes de març: la Fira Scrap Plus, la segona fira dedicada a l’scrapbooki­ng més im

portant d’Europa després de la de París, que tindrà lloc del 4 al 6 de març; el Festival Internacio­nal de Patchwork, del 10 al 13 de març, i la 23a edició de Fira Art, del 19 i 20 de març.

 ?? ALBERT ROCA ?? Estat en què va quedar la zona afectada
ALBERT ROCA Estat en què va quedar la zona afectada

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain