La Vanguardia (Català)

La tendència al sobrepès no és una simple qüestió de calories

El desequilib­ri hormonal és una causa dels quilos de més

-

El sistema endocrí és molt complex i el sistema metabòlic no funciona igual per a tothom. Hi ha diversos factors que poden desequilib­rar el sistema hormonal, com certs hàbits alimentari­s, l'estrès, la píndola anticoncep­tiva, l'embaràs, la menopausa i alguns tipus de medicació. Com a conseqüènc­ia, la ingesta d'aliments enlloc de convertir-se en energia, tendeix a transforma­r-se en greix.

L'alimentaci­ó, única medicina

El programa nutriciona­l de Mi Última Dieta, recolzat per l'equip mèdic de Cure4Life (C4L) a Holanda, corregeix el desequilib­ri hormonal utilitzant l'alimentaci­ó com a única medicina, sense pastilles ni batuts. La clau està en les quantitats i combinacio­ns d'aliments. Basant-se en una anàlisi de sang, l'historial mèdic i un qüestionar­i exhaustiu, l'equip mèdic confeccion­a un programa personalit­zat per a cada pacient.

La nutricioni­sta Inés Pérez Martí, darrera incorporac­ió a l'equip de Mi Última Dieta a Barcelona, explica que la combinació entre el programa personalit­zat, un control exhaustiu juntament amb el suport emocional, i la motivació per part de l'equip ajuden als pacients a aconseguir el seu pes ideal i mantenir-lo. "Amb el programa personalit­zat vam aconseguir que la mitjana dels pacients, perdin entre un i dos quilos a la setmana de forma natural i sense passar gana, i fins i tot perdin aquests últims quilos que costen molt i sense efecte rebot. Cal di- ferenciar entre els dos sexes: els homes, per exemple, en tenir major teixit muscular que adipós, perden pes més ràpid. No obstant això, acumulen més greix a l'abdomen, el que afavoreix el risc cardiovasc­ular."

Mantenir el pes a llarg termini

Corregir el desequilib­ri hormonal i aconseguir un pes saludable només és el començamen­t per a Mi Última Dieta. El veritable èxit arriba quan els pacients poden mantenir el seu pes ideal per molt temps. Durant el tractament, els pacients aprenen les bases d'una correcta alimentaci­ó i arriben a entendre quins hàbits alimentari­s poden desequilib­rar el sistema endocrí.

Mi Última Dieta corregeix el desequilib­ri hormonal sense pastilles ni batuts

El tractament comença amb una desintoxic­ació, seguit pel programa mèdic nutriciona­l personalit­zat, i acaba amb la fase d'estabilitz­ació per evitar el famós efecte rebot. Gràcies a les tècniques de C4L l'afectat aprèn a mantenir l'equilibri aconseguit per no tornar a engreixar-se. "Per completar el tractament, ensenyem com s'ha de mantenir el pes, complement­ant-lo amb controls durant els mesos posteriors. Així el pacient aconseguei­x tenir un estil de vida saludable, que és del que es tracta. "

Mi Última Dieta ofereix una consulta gratuita sense compromís.

 ??  ?? Ángeles Valls (esquerra) i Inés Pérez (dreta)
Ángeles Valls (esquerra) i Inés Pérez (dreta)

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain