La Vanguardia (Català)

Un mort en un incendi a Vallirana

- BARCELONA Redacció

Un home de 70 anys va morir ahir a la matinada durant un incendi en un habitatge situat a la urbanitzac­ió Ca n’Olivella de Vallirana. Durant les tasques d’extinció del foc van resultar ferides diversa considerac­ió deu persones, entre les quals dos dels bombers que van anar a la urgència.

Segons fonts dels bombers de la Generalita­t, en el moment de l’incendi a l’interior de l’habitatge hi havia nou persones. Una no va aconseguir sortir-ne i va ser rescatada pels efectius d’emergència. Tot i que finalment ho van aconseguir i va poder ser assistida pels serveis mèdics al lloc dels fets, va acabar morint poc després. La resta dels ocupants de la casa van anar sent evacuats, en alguns casos per efectius de la policia local.

Entre els ferits hi havia una dona de 86 anys que ha patit diverses cremades i que va ser evacuada a l’hospital comarcal de l’Alt Penedès. També van ser evacuats dos menors de 10 i 12 anys i una dona, que van ser traslladat­s a l’hospital de Sant Joan de Déu. La resta dels ferits, afec- tats per inhalació de fum, van ser traslladat­s l’hospital Moisès Broggi, de Sant Joan Despí.

En aquests moments investigue­n les causes de l’incendi els especialis­tes dels Mossos d’Esquadra en col·laboració amb els bombers.

Precisamen­t aquest cos d’emergèncie­s va participar ahir en el salvament de tres operaris que van resultar ferits de diferent considerac­ió després d’esfondrar-se una placa d’un fals sostre que estaven instal·lant en una nau industrial a Sabadell. De moment es desconeixe­n les cau-

Un fals sostre s’esfondra sobre uns operaris que treballave­n en una nau a Sabadell

ses de la caiguda de la placa de 18 metres de llarg per 6,5 d’ample que va caure sobre els operaris. Els bombers van haver de treure els treballado­rs de sota la runa. Dos dels ferits estan en estat crític i el tercer està menys greu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain