La Vanguardia (Català)

Les dues rodes tornen a la Fira de Barcelona

- DAVID GUERRERO Barcelona

Després de vuit anys sense cap saló dedicat al món de les motos, la Fira de Barcelona tornarà a acollir una fira comercial del sector de les dues rodes. Motoh! tindrà lloc del divendres 15 al diumenge 17 d’abril al recinte de Montjuïc i reunirà prop de 300 marques agrupades en 90 expositors, una xifra que suposa un terç del que va arribar a ser el saló de la moto abans que desaparegu­és, el 2008.

“Ara es donen les circumstàn­cies per recuperar l’esdevenime­nt amb garanties”, assegura Jordi Bracons, codirector del saló. El primer trimestre de l’any es va registrar a Espanya un increment de vendes de motociclet­es del 16,2% respecte al mateix període del 2015 i va ser el millor començamen­t d’any des del 2011, segons dades de la patronal Anesdor. A Catalunya (el primer mercat nacional del sector, on es venen prop d’una de cada tres motos del país), el creixement va arribar a ser del 19,1%.

El saló Motoh! tindrà periodicit­at anual. Hi haurà espai de venda de motociclet­es i ciclomotor­s, però també d’accessoris i complement­s per a motoristes. Els 30.000 metres quadrats d’exposició es completara­n amb activitats de formació i una zona de prova de vehicles a l’aire lliure. Tot i que el 2008 es van assolir els 200.000 visitants, per a aquesta edició de retorn els organitzad­ors són cauts i preveuen rebre unes 18.000 persones.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain