La Vanguardia (Català)

El City aprofita millor que el PSG un partit ple d’errors

- RAMÓN ÁLVAREZ Barcelona

El PSG ho va buscar més, però va ensopegar amb els seus propis errors i va acabar cedint un valuós empat per a un City que ara parteix com a favorit a la tornada en l’Etihad gràcies a una genialitat de De Bruyne, l’oportunism­e de Fernandinh­o i l’encert de Hart, que va aturar un penal a Ibrahimovi­c al minut 14.

Navas i Silva, a l’onze inicial del City, van poder desequilib­rar el partit al minut 20, però el canari va rematar de cap desviat una centrada del sevillà. La rèplica la va protagonit­zar cinc minuts després el mateix Ibra, incapaç altre cop de resoldre un mà a mà davant Hart. Tot i que d’obrir el marcador es va encarregar De Bruyne al 38 definint magistralm­ent davant Trapp una ràpida contra dels citi

zens després d’un regal local al mig del camp. Abans del descans (41) Ibra va corregir els seus errors i va posar les taules tallant una passada de Fernando, distret. La pilota va acabar al fons de la meta que Hart havia deixat buida servint un servei de porta des del vèrtex de l’àrea petita.

Al segon període els locals van sortir a totes i Rabiot va trobar el gol al 59 recollint un refús de Hart a rematada de Cavani. El PSG dominava a plaer i Ibra va enviar una pilota al travesser al 62. Però Fernandinh­o va aprofitar un altre error dels locals, una pilota que Aurier no va arribar a refusar, per posar l’empat definitiu al 72.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain