La Vanguardia (Català)

Chen ratificarà Ángel Gómez com a director esportiu

- RAMÓN ÁLVAREZ Barcelona

Chen Yansheng, president i màxim accionista de l’Espanyol, va tornar ahir a Barcelona per prendre decisions. La primera, ratificar Ángel Gómez com a nou director esportiu, un càrrec que ha exercit in péctore des de la sortida d’Òscar Perarnau a finals de gener. La segona, executar la compra del 50% dels drets federatius d’Hernán Pérez que encara no està en mans del club, seguint el model de l’operació que l’Espanyol ja va fer amb Felipe Caicedo per garantir la seva continuïta­t i, si no, un traspàs profitós.

Més enllà de l’àmbit esportiu, Chen també ha tornat per posar data a la junta extraordin­ària d’accioniste­s en què es donaran detalls sobre l’ampliació de capital que ha de cobrir els 80 milions d’euros que l’actual propietari ja ha posat a disposició del club per liquidar el crèdit sindicat i fer front al deute vençut i corrent.

El president espanyolis­ta també avaluarà aquests dies les opcions que el mateix Gómez ha posat sobre la taula per reforçar el primer equip, incloent-hi l’hipotètic relleu de Constantin Galca, ja que a dia d’avui la seva continuïta­t encara no està garantida. El tècnic romanès va salvar una situació delicada i s’esperarà al final de la temporada per decidir.

Tot plegat –sense entrar en detalls sobre les baixes i els reforços– es tractarà aquest matí, quan es reunirà el consell espanyolis­ta amb el president al capdavant. A la cita també està convocat l’exmandatar­i Dani Sánchez Llibre en qualitat d’assessor personal de Chen. Tot i això, el club no preveu oficialitz­ar el nomenament de Gómez, amb qui Chen ja es va reunir ahir a la ciutat esportiva.

Acompanyat del conseller delegat, Ramon Robert, i els consellers Mao Ye Wu i Lu Zuilan, el màxim accionista també va man- tenir una trobada amb Galca, va seguir l’entrenamen­t i després va dinar amb la plantilla, que ja tenia previst compartir taula.

El directiu va aprofitar l’ocasió per adreçar-se als jugadors i felicitar-los pel seu compromís i una ratxa que els ha portat a tenir a tot just tres punts l’objectiu de la permanènci­a. Chen es quedarà a Barcelona tota la setmana i dissabte seguirà des de la llotja la visita de l’Atlètic.

La visita de l’industrial xinès va anar acompanyad­a de bones notícies per a l’Espanyol de cara a aquest partit de dissabte, ja que el comitè de competició va acceptar les al·legacions del club a l’acta arbitral de Martínez Munuera a La Rosaleda i va retirar la groga a Rubén Duarte. D’aquesta manera, el lateral podrà jugar aquest matx, que podria resultar determinan­t. L’únic sancionat serà Hernán Pérez. El contrapunt el va posar Anaitz Arbilla, ja que el club va confirmar també ahir que haurà de passar per quiròfan.

 ?? . ?? Chen Yansheng va anar ahir a la ciutat esportiva de Sant Adrià
. Chen Yansheng va anar ahir a la ciutat esportiva de Sant Adrià

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain