La Vanguardia (Català)

El mànager diu que Sheen és víctima d’una altra extorsió

- FRANCESC PEIRÓN Nova York. Correspons­al

Charlie Sheen, que va aconseguir ser l’actor més ben pagat de la televisió als Estats Units, s’ha convertit en víctima de la seva pròpia narració.

Diuen que ha mantingut relacions amb 5.000 dones, cosa que el situa com a clar rival de caça de Mick Jagger. A l’stonià se li atribueix, tot i això, més pedigrí en el seu instint depredador.

Sheen, de 50 anys, ha deixat moltes osques, que s’han transforma­t en greuges i por des que el novembre passat va comparèixe­r davant les càmeres per confessar que era portador de la sida i que això l’havia portat a pagar deu milions de dòlars per presumptes xantatges. La comèdia Dos hombrers y

medio ha deixat pas a una tragèdia real. I ara, a una investigac­ió criminal.

“Una vegada la policia de Los Angeles hagi revisat l’enregistra­ment, l’exoneraran perquè es comprovarà que és si no un altre intent d’extorsió”, va afirmar aquest dijous el seu mànager, Mark Burg, a la cadena NBC. És la reacció oficial a la presumpta amenaça de mort –20.000 dòlars per obrirli el cap– que l’actor va llançar contra la seva expromesa, Scottine Ross, o Brett Rossi al cinema per a adults. La conversa l’hauria registrat una altra examant.

Ross, de 26, va presentar una primera denúncia al desembre. Va assegurar que no l’havia informat mai del seu contagi. I va descriure l’infern de les seves agressions –la va obligar a avortar, afirma–, i que fins i

L’actor afronta una causa criminal per la presumpta insinuació de matar una exnòvia

tot li posés una pistola al cap.

“Després de cada un d’aquests incidents –va afirmar–, ell es calmava i es mostrava penedit, dolç i amable”.

Van trencar l’octubre del 2014. L’afer ha tornat a l’actualitat després que les webs National Enquirer i Radar en Línia publiquess­in extractes de la transcripc­ió de passatges d’aquest presumpte enregistra­ment en el qual Sheen hauria encarregat eliminar Ross.

“Charlie ja ha patit massa”, va replicar Burg. “Esperem que aviat torni a la tele per fer riure la gent, que és la cosa que li agrada més”.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain