La Vanguardia (Català)

El concurs d’anglès ‘Fish & chips’ estrena decorat en la nova temporada

- BARCELONA Redacció

El programa Fish & chips ha tornat a la graella del Super3 (cada dissabte a partir de les 11.25 hores) amb més proves, històries noves dels presentado­rs i una gran novetat: un decorat molt més gran. Després de cinc anys en emissió, el concurs amplia l’espai de joc on la Maria i en Lawrence conviden dues escoles a jugar per demostrar que són uns cracs de l’anglès. El nou decorat, que ocupa 500 m2,, donarà protagonis­me als 200 nens de públic que animen els seus equips respectius.

Durant aquesta temporada, cada programa seguirà sent diferent de l’anterior, amb la continuïta­t de les proves que es van estrenar la temporada passada, la incorporac­ió de dues versions noves de la prova musical, Hey

DJ, i alguns canvis en l’altra prova estrella del programa, Crazy balls.

L’humor hi tindrà una presència destacada gràcies a les situacions còmiques que es desenvolup­aran entre prova i prova. Per exemple, es podrà comprovar que els dos presentado­rs s’assemblen molt als seus animals de companyia, veurem com en Lawrence fa de detectiu per resoldre un crim que s’ha comès a plató i descobrire­m que a la Maria li fan pudor els peus. Als nous programes també es coneixeran una mica més bé els concursant­s a través de les presentaci­ons i les preguntes que els faran els presentado­rs.

Amb totes aquestes novetats, el canal Super3 continua l’aposta pel foment de la llengua anglesa amb un producte que té coneixemen­t i diversió a parts iguals. El programa s’ha convertit en tot un referent per a les escoles que hi han pogut participar, que valoren el pas pel

Fish & chips d’una manera molt positiva, com una activitat amb què els alumnes poden sortir de l’aula per viure una experiènci­a única. A més a més, es tracta d’un concurs amb què els espectador­s es familiarit­zen amb l’anglès alhora que s’ho passen d’allò més bé davant la televisió.

 ??  ?? En Lawrence i la Maria tornen amb més capítols del concurs d’anglès
En Lawrence i la Maria tornen amb més capítols del concurs d’anglès

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain