La Vanguardia (Català)

El Madrid també continua endavant

- BARCELONA Redacció

No només els gats tenen set vides. El Madrid, també. El conjunt blanc, al caire de l’abisme durant tota la competició, va confirmar ahir a la nit la classifica­ció per al playoff de quarts. I ho va fer a l’últim instant, com ja havia aconseguit anteriorme­nt a la lligueta. Afavorit per la victòria del Barça a Kaunas, els blancs depenien de si mateixos per continuar endavant i no van fallar. El premi per al vigent campió és la classifica­ció, encara que davant tindrà un rival molt difícil, el Fenerbahçe de Zeljko Obradovic, l’entrenador amb més títols en la millor competició europea (8, un dels quals amb el Madrid i un altre amb el Joventut). Els turcs, a més a més, tindran avantatge de pista, igual que el Laboral Kutxa en l’enfrontame­nt contra el Panathinai­kós i el CSKA Moscou contra l’Estrella Roja.

“Ha estat un camí molt difícil, però ara estem molt contents”, va reconèixer Pablo Laso. El tècnic va mostrar el millor dels seus somriures quan atenia la televisió al final d’un partit que va tenir un inici espectacul­ar (33-28 al primer quart, amb 24 punts locals gràcies a 8 triples), però que va decaure després quan la inspiració de Rice, el millor del partit amb 24 punts (5/6 cistelles, 4/6 triples i 2/2 tirs lliures), va desaparèix­er. Massa sol (Xved no va estar bé), Rice no va poder fer res davant un Madrid compacte que va controlar en tot moment el matx. Al descans tot estava enlaire amb el 54-49, però després els russos tan sols van aconseguir 21 punts, desanimats de veure que no podien aconseguir un triomf que també era imprescind­ible per a ells.

Carroll, que va aconseguir un triple fonamental davant el Bayern a la lligueta anterior, va acabar ahir amb 23 punts (4/4 cistelles i 5/8 triples) i va estar molt ben acompanyat de l’incombusti­ble Felipe Reyes, que va aportar 18 punts més i 7 rebots.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain