La Vanguardia (Català)

Estrena de Barcelona Premium

La firma obre el seu cinquè concession­ari BMW a la zona financera de Barcelona

- BARCELONA Redacció

Barcelona Premium va inaugurar ahir el seu cinquè concession­ari BMW a Barcelona, al carrer Entença al costat del centre comercial L’Illa Diagonal. La firma, concession­ària del grup automobilí­stic alemany per a Barcelona, Sant Adrià de Besòs i Sant Boi de Llobregat, ha invertit 2,5 milions en el nou establimen­t, que amb una superfície de 2.700 m2 tindrà en exposició 50 vehicles de les marques BMW, Mini i BMWi, la gamma de cotxes elèctrics de la firma. El concession­ari donarà ocupació a 22 persones.

A la inauguraci­ó van assistir Nicolas Peter, vicepresid­ent de vendes de BMW per a Europa, i el president executiu de BMW Group Espanya i Portugal, Guenther Seemann. Roger Penske, propietari de Penske Automotive Group, societat accionista de Barcelona Premium junt amb Ibericar, va destacar que el nou concession­ari és “la joia de la corona entre els altres cinc que tenim a Barcelona”, situats a Sant Boi, Sant Adrià, la plaça Cerdà i la ronda de Dalt. Cesar Gil, director general de Barcelona Premium, va explicar que l’empresa té 45.000 m2 als seus cinc establimen­ts, ocupa 280 profession­als, i és distribuïd­or en exclusiva a Catalunya dels vehicles elèctrics de la marca.

Peter va destacar que la firma, que aquest any celebra el seu centenari, continua a l’avantguard­a de la innovació tant en el disseny del seu nou espai de vendes com en el desenvolup­ament de nous automòbils com els BMWi , que exposa al concession­ari per primera vegada a Espanya el BMW i8Protonic, un cotxe hibrido de disseny esportiu .

Amb les seves tres marques BMW, Mini i Rolls Royce, el Grup BMW és el principal fabricant del món d’automòbils i motociclet­es de luxe. El grup alemany té 30 fàbriques en 14

El concession­ari, de 2.700 m2, ocuparà 22 persones i farà assessoram­ent i venda de cotxes elèctrics

països de tot el món i la seva xarxa de vendes engloba més de 140 països. El 2015, BMW va vendre al voltant de 2,247 milions de cotxes i 137.000 motos, amb 92.180 milions d’euros de facturació i 9.220 milions de beneficis. A 31 de desembre del 2015, el Grup BMW tenia uns 122.244 empleats.

La inauguraci­ó del concession­ari va reunir celebritie­s del món del cinema, de la moda i de l’esport. Així, van assistir a l’acte la miss Món Mireia Lalaguna i esportiste­s com Joel González, medalla d’or olímpic de taekwondo, Dani Clos, (automobili­sme), Gerar Pere (golf), Jordi Villacampa, Milovan Rakovic, Ousmane Drame, president i jugadors del Club Bàsquet Badalona, i Óscar Duarte, Álvaro Rodríguez i Víctor Álvarez del RCD Espanyol.

 ?? CÉSAR RANGEL ??
CÉSAR RANGEL

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain